باور نکردنی؛ وی ای آر هم پنالتی مس را نادیده گرفت!
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، یک بار دیگر در لیگ برتر ایران ثابت شد استفاده از سیستم کمک داور ویدیویی به تنهایی ضامن برقراری عدالت در فوتبال ما نیست!
بازی روز گذشته گل گهر سیرجان و مس رفسنجان در شرایطی بدون گل مساوی به پایان رسید که دقیقه ۶۶ بازی مسی ها صاحب یک ضربه کرنر شدند و این کرنر را علی شجاعی، ستاره جناح چپ مس رفسنجان روی دروازه گل گهر ارسال کرد که در ادامه توپ با ضربه سر نصیری به دست زاهدی خورد و داور می توانست با توجه به باز بودن دست و شکل غیر طبیعی آن به نفع مس اعلام پنالتی کند اما داور این پنالتی را ندید و در کمال تعجب، داورانی هم که در اتاق سیستم کمک داور وی ای آر مستقر بودند در بازبینی مجدد، این صحنه را پنالتی تشخیص ندادند تا مس رفسنجان به راحتی پیروزی در خانه حریف را با مساوی عوض کند.
این که ایاز، داور وسط در جریان بازی برخورد توپ به دست را ندیده باشد، عجیب و بعید نیست اما این که مهدوی و تارخ در اتاق وی ای آر صحنه را بررسی کردند و باز هم اعتقاد به پنالتی نداشتند عجیب بود.
در همین زمینه؛ دربی کرمان برنده نداشت


بدشانسی بزرگ برای تیم مشهور لیگ برتری ؛ رویای آسیا بر باد رفت !!
این استقلالی بی تیم شد ؟
انتقاد تند مربی گل گهر از تصمیم سازمان لیگ
رسمی ؛ اولین خارجیهای جدا شده از لیگ ایران
اقدام مهم سرمربی استقلالی در لیگ برتر سوژه شد + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی تراکتور پس از برتری مقابل گل گهر + جزئیات









