بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اولین واکنش آقای سرمربی پس از شکست والیبال ایران مقابل برزیل

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران : بهتر شده‌ ایم اما کافی نیست

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 خرداد 1405 | 12:57

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت : البته کافی نیست. از طرف دیگر باید بتوانیم بازی کنیم. وقتی امتیاز واقعاً حساس است، باید احساس متفاوتی داشته باشیم و شروع به باور کنیم. الان شروع به باور کرده‌ایم و فکر می‌کنم این راز آینده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از دیدار ایران و برزیل که سه بر یک به سود میزبان شد، اظهار داشت:

برای ایران بازی سختی بود. اگر به فصل قبل نگاه کنیم همانطور که با بچه‌ها صحبت کردم، تیم ایران در فصل قبل بازی را سه بر صفر در یک ساعت و پانزده دقیقه باخت. پس این یعنی بهتر شدن را شروع کرده‌ایم.

وی با بیان این‌ که اعتماد به نفس بازیکنان در زمین در حال بهتر شدن است، تصریح کرد:

البته کافی نیست. از طرف دیگر باید بتوانیم بازی کنیم. وقتی امتیاز واقعاً حساس است، باید احساس متفاوتی داشته باشیم و شروع به باور کنیم. الان شروع به باور کرده‌ایم و فکر می‌کنم این راز آینده است.

تیم ملی والیبال ایران در دومین مسابقه خود در هفته نخست لیگ ملت‌ها به مصاف بلغارستان می‌رود که این دیدار از ساعت ۲۳ امشب شروع می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *