بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سخنگوی استقلال خوزستان: چمن غدیر مشکل ندارد/ بحثی درباره خبیری نیست

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۵۵

رئیس و سخنگوی هیئت مدیره باشگاه استقلال خوزستان، عضویت مدیرعامل سابق فولاد در این باشگاه را رد کرد.

شهرام هزاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت تیم فوتبال استقلال خوزستان در آستانه آغاز مجدد مسابقات لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: تیم تمرینات خود را در تهران دنبال می‌کند و شرایط خوبی دارد. اعضای تیم روز پنجشنبه عازم سیرجان می‌شوند و پس از مسابقه با پرواز چارتر به اهواز بازمی‌گردند.

وی در مورد شرایط آمادگی ورزشگاه غدیر اهواز به تسنیم گفت: ناظر سازمان لیگ همین هفته برای بررسی استادیوم غدیر به اهواز می‌آیند. چمن این ورزشگاه هیچ مشکلی ندارد و باید تأیید شود. کارهای زیادی برای برطرف کردن ایرادات استادیوم غدیر انجام دادیم و بخش زیادی از مشکلات نور ورزشگاه هم رفع شده است.

رئیس و سخنگوی هیئت مدیره باشگاه استقلال خوزستان درباره اخباری که پیرامون عضویت حسین خبیری در هیئت مدیره باشگاه و انتصاب او به‌عنوان قائم‌مقام آبی‌های اهوازی منتشر شده، تصریح کرد: این مسئله صحت ندارد و بحثی در این باره نشده است.

استقلال خوزستان با کسب شش امتیاز، در جایگاه پانزدهم جدول لیگ برتر فوتبال قرار دارد و روز پنجشنبه ۱۶ مهر به مصاف گل‌گهر سیرجان می‌رود.

/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *