داستان اختلاف استقلال و کمک داور جنجالی از کجا شروع شد؟/ همه چیز به فینال جام حذفی با پرسپولیس برمیگردد
منبع : خبرورزشی
استقلال در حالی از اهواز با یک امتیاز برگشت که یاسر آسانی بازیکن ارزشمند خود را به خاطر دریافت کارت قرمز از دست داد و بعید نیست محرومیت انضباطی مضاعف هم در انتظار این مهره کلیدی باشد.
یاسر آسانی به خاطر درگیری با علیرضا ایلدروم یکی از کمکهای کوپال ناظمی اخراج شد و استقلالیها تاکید دارند ماجراهای آنها با این کمک داور بالغ بر ۳ سال است که ادامه داشته و آنها همچنان از او ضربه میخورند.
اما ریشه اختلاف استقلالیها با علیرضا ایلدروم کجاست؟ داستان به خرداد ۱۴۰۲ برمیگردد. همان زمانی که استقلال و پرسپولیس به فینال جام حذفی رسیده بودند و با قضاوت اشکان خورشیدی به مصاف یکدیگر رفتند. در آن دیدار علیرضا ایلدروم یکی از کمکهای اشکان خورشیدی بود و استقلالیها مدعیاند پس از اینکه توسط محمد حسین مرادمند به گل رسیدند و بازی به وقت اضافی کشیده شد، ایلدروم یکی از افرادی بود که با خورشیدی صحبت کرد و مدعی شد ریکاردو ساپینتو به پرسپولیس توهین کرده است. ادعایی که موجب شد سرمربی وقت استقلال از کنار زمین اخراج شود و همان جنجال بزرگ راه بیفتد. جنجالی که بالغ بر ۱۰ دقیقه بازی را متوقف کرد و البته استقلال نیز در وقتهای اضافی بازی را واگذار کرد.
بیشتر بخوانید: پشت پرده اخراج جنجالی یاسر آسانی؛ کشاله او هم مثل شجاع کش آمد؟/ محرومیت چند جلسهای در انتظار ستاره استقلال


پیام تشکر ستاره محبوب استقلال از همراهی مدیران و همتیمیها در روزهای بستری شدنش
تلاش مس شهربابک برای خروج از بحران با گزینه کادر فنی پرسپولیس
هشدار جدی حمید درخشان به سرمربی پرسپولیس خبرساز شد + جزئیات
برنامهریزی کادر فنی پرسپولیس برای حفظ آمادگی تیم در تعطیلات لیگ
سه ستاره خارجی استقلال پس از آخرین بازی این تیم راهی تعطیلات شدند
حمایت ویژه صالح حردانی از یاسر آسانی پس از جنجالهای اخیر









