بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاج و تخت الهلال در آستانه فروپاشی کامل

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اردیبهشت 1404 | 0:25

الاتحاد با پیروزی برابر الاتفاق، در آستانه کسب قهرمانی در لیگ عربستان است.

به گزارش “ورزش سه”، الاتحاد جده پس از شکست هفته گذشته مقابل الفتح، خیلی سریع به مسیر پیروزی بازگشت و در دیداری حساس موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ از سد الاتفاق عبور کند. این مسابقه در چارچوب هفته بیست‌ونهم لیگ حرفه‌ای روشن عربستان برگزار شد و شاگردان لوران بلان با این برد، گام بزرگی به سمت قهرمانی برداشتند.

بازی با ریتمی سریع آغاز شد و تیم میهمان خیلی زود و در دقیقه ۵ توسط ویتینهو به گل رسید. شوت او که با برخورد به مدافع الاتحاد منحرف شد، دروازه میزبان را باز کرد. اما تنها شش دقیقه بعد، دنیلو پریرا با پاس بنزما، گل تساوی را برای الاتحاد به ثمر رساند. پس از آن، بازی به سود الاتحاد چرخید.

در دقیقه ۳۵، اشتباه مدافعان الاتفاق باعث شد کریم بنزما در موقعیت تک‌به‌تک قرار بگیرد و گل دوم را برای الاتحاد ثبت کند. حملات این تیم ادامه داشت و در وقت‌های تلف‌شده نیمه اول، حسام عوار روی پاس موسى دیابی گل سوم را به ثمر رساند تا الاتحاد با برتری ۳-۱ به رختکن برود.

2176467

در نیمه دوم، الاتحاد فرصت‌هایی برای زدن گل چهارم داشت اما از آن‌ها بهره نبرد. با آرام‌تر شدن ریتم بازی در دقایق پایانی، الاتفاق بار دیگر خطرناک ظاهر شد و در دقیقه ۸۳ با گل به خودی دنیلو پریرا اختلاف را به حداقل رساند. این گل باعث امیدواری موقت برای تیم میهمان شد.

با این حال، تلاش‌های دقایق پایانی الاتفاق نتیجه‌ای در بر نداشت و بازی با برتری ۳-۲ الاتحاد به پایان رسید. با این پیروزی، الاتحاد ۶۸ امتیازی شد و در صدر جدول باقی ماند، در حالی که الهلال با ۶۲ امتیاز پس از تساوی مقابل الشباب، در رده دوم ایستاده است. این نتیجه، الاتحاد را در فاصله یک قدمی قهرمانی قرار داد.

2176468
دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *