بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هم‌تیمی گندوز، سلطان پاس در لیگ بلژیک!

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1404 | 8:03

آدم زورگانه، هافبک الجزایری شارلورا بلژیک، آمار قابل توجهی را در ثبت پاس صحیح در لیگ بلژیک به ثبت رسانده است.

به گزارش “ورزش سه”، آدم زورگانه، ستاره الجزایری شارلروا بلژیک در فصل جاری رقابت های ژوپیر لیگ عملکرد فوق‌العاده ای با تیمش داشته است.

این هافبک ۲۵ ساله در سال ۲۰۲۱ از باشگاه الجزایری اتلتیکو پارادو با قراردادی دو میلیون یورویی به شارلروا پیوست و حالا به بازیکن کلیدی در برنامه های ولادیمیر پتکوویچ، سرمربی تیم ملی الجزایر نیز تبدیل شده است که در بازی مقابل بوتسوانا از ابتدا در ترکیب تیمش حاضر بود‌.

زورگانه اکنون در صدر جدول فهرست بیشترین پاس در لیگ بلژیک ایستاده است. او به طور میانگین ۸۳.۵ پاس در هر مسابقه داده و بالاتر از براندون میشل بلژیکی با ۷۸.۴ پاس قرار گرفته است.

2172168

زورگانه همچنین با میانگین امتیازی ۷.۱۸ از ۱۰ در رتبه نهمین بازیکن برتر این فصل لیگ بلژیک ایستاده است. او تا اینجای فصل در ۳۳ مسابقه در همه رقابت ها به میدان رفته و موفق به ثبت یک گل و چهار پاس گل شده است.

هم تیمی الکسیس گندوز در الجزایر همچنین شش بازی ملی در رقابت های مقدماتی جام ملت های آفریقا و جام جهانی همراه با الجزایر را تجربه کرده و در این بازی ها یک گل نیز به ثمر رسانده است. ارزش این هافبک دفاعی در ترانسفرمارکت اکنون پنج میلیون یورو است که یک میلیون یورو نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. البته که زورگانه تا تابستان ۲۰۲۷ با شارلروا قرارداد دارد اما احتمال جدایی او از این تیم در تابستان زیاد است.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *