اتفاق جنجالی در باشگاه استقلال؛ جعل سند برای گرفتن پول!
منبع : خبرورزشی
یک دلال بدنام به تازگی اقدام به جعل سند با مهر و سربرگ باشگاه استقلال کرده است.
یک ایجنت بدنام که در گذشته نیز برای باشگاه پرسپولیس مشکلات و حواشی متعددی ایجاد کرده بود و در نهایت همکاری با او قطع شد، در تازهترین اقدام خود بار دیگر جنجالآفرین شده است.
این ایجنت که در تابستان حسابی در استقلال جولان داد و چند بازیکن نیز در این تیم دارد، پس از آنکه نتوانست از طریق فشار و تهدید، قرارداد یکی از بازیکنان نزدیک به خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، دست به اقداماتی عجیب و بحثبرانگیز زد. ابتدا باشگاه استقلال را تهدید کرد که بازیکن تحت مدیریت او قرارداد خود را فسخ خواهد کرد و سپس با ارائه دو سند جعلی قراردادی، مدعی شد که باشگاه مبالغ قابل توجهی به بازیکن وی بدهکار است. این در حالی است که باشگاه استقلال بهصورت رسمی اصالت و اعتبار این اسناد را رد کرده و آنها را فاقد وجاهت قانونی دانسته است.
با این وجود، همین ایجنت از امروز تلاشهای گستردهای را آغاز کرده تا با سایر بازیکنان خارجی استقلال تماس برقرار کند و آنها را به جدایی از باشگاه و عدم ادامه همکاری با استقلال ترغیب کند؛ اقدامی که میتواند بهعنوان تلاشی سازمانیافته برای ایجاد بیثباتی در تیم و برهم زدن فضای حرفهای باشگاه، با همراهی بازیکن مورد نظر تلقی شود.
بیشتر بخوانید: مدیریت آماتور استقلال با ۴ همت هزینه فاجعه بود/ از بالا تا پایین باشگاه باید پاسخگو باشند/ ساپینتو کیف کرد و پولش را به جیب زد و رفت


ستاره خارجی پرسپولیس وارد تهران شد؛ اضافه شدن به تمرینات ارتش سرخ
شکایت سایپا از استقلال بابت حق رشد ستاره جوان
حرکت مثبت گل گهر ؛ سرمربی محبوب در آستانه تمدیدقرارداد
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به مدیران آبی خبرساز شد
واکنش خاص مهدی طارمی به تقابل حساس با تیم ملی فوتبال نیوزیلند + جزئیات
مربی خارجی باشگاه پرسپولیس به تهران آمد









