بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مجیدی قید ۳ بازیکن تیمش را می زند/ تنها گزینه قطعی فرهاد برای فصل آینده

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 9 اردیبهشت 1401 | 18:58

خبرورزشی – در نقل و انتقالات نیم فصل ۸ بازیکن از استقلال جدا شدند. رشید مظاهری، عارف آقاسی، بابک مرادی، متین کریم زاده، امین قاسمی نژاد، فردین رابط، محمدرضا آزادی بازیکنانی بودند که در نیم فصل به دلیل اینکه شرایط مساعدی در جمع آبی ها نداشتند تصمیم به جدایی گرفتند.

در این میان آرش رضاوند، فردین رابط، متین کریم زاده  و  امین قاسمی نژاد به صورت قرضی و سایر بازیکنان به صورت قطعی جمع آبی ها را ترک کردند.

با نزدیک شدن به هفته های پایانی فصل شایعاتی در خصوص بازگشت برخی از بازیکنان قرضی به استقلال مطرح شده است اما شنیده می شود فرهاد مجیدی از میان بازیکنانی که هنوز با استقلال قرارداد دارند تنها به دنبال بازگرداندن آرش رضاوند است و بعید است کریم زاده، قاسمی نژاد و رابط فصل بعد هم جایی در میان بازیکنان استقلال داشته باشند.

رضاوند بعد از حضورش در فولاد به نوعی احیا شد و در پایان فصل احتمالا تنها گزینه مجیدی برای بازگشت به استقلال خواهد بود.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *