بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جشنواره گل هلند مقابل سوئد/ خط و نشان لاله‌های نارنجی برای مدعیان

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 30 خرداد 1405 | 23:03

تیم ملی فوتبال هلند در دومین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل سوئد به یک برد پرگل دست یافت.

به گزارش مشرق، تیم‌های ملی فوتبال هلند و سوئد در دومین دیدار خود از گروه F جام جهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۲۰:۳۰ امشب (شنبه) در ورزشگاه «ان‌آرجی» هیوستون به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری پرگل ۵ بر یک هلند به پایان رسید.

لاله‌های نارنجی خیلی زود به گل نخست خود دست یافتند. حرکت تیمی هلند که از بارت فربروخن، دروازه‌بان این تیم، آغاز شده بود، پس از چهار پاس متوالی با پاس عرضی زمینی کودی خاکپو از سمت چپ و ضربه نهایی برایان بروبی در دقیقه ۵ به گل نخست این تیم تبدیل شد.

در دقیقه ۱۷، هلند با تکرار صحنه گل اول و این بار روی پاس عرضی زمینی دنزل دومفریس از سمت راست، بار دیگر توسط برایان بروبی به گل رسید تا مهاجم ساندرلند در کمتر از ۲۰ دقیقه دبل کند.

سوئد پس از دریافت دو گل، تا دقیقه ۳۰ هیچ نشانی از تیم آماده دیدار نخست خود نداشت، اما رفته‌رفته شرایط این تیم بهتر شد و شاگردان گراهام پاتر چند موقعیت خطرناک، از جمله توسط یاسین عیاری و ویکتور یوکرش، روی دروازه هلند خلق کردند. سوئدی‌ها در دقیقه ۴۵ نیز روی یک ضربه ایستگاهی توسط گوستاف لاگربیلکه دروازه هلند را باز کردند، اما این گل به دلیل آفساید مردود اعلام شد تا نیمه نخست با برتری ۲ بر صفر هلند به پایان برسد.

هلند نیمه دوم را نیز پرقدرت آغاز کرد و خیلی زود به گل سوم خود رسید. شاگردان رونالد کومان در دقیقه ۴۷ همانند دو گل ابتدایی خود، بار دیگر روی یک پاس عرضی زمینی از سوی دنزل دومفریس و این بار توسط کودی خاکپو به گل رسیدند تا مشخص شود روی نقطه ضعف خط دفاعی سوئد برنامه‌ریزی کرده‌اند.

شب پرفروغ هلند در دقیقه ۵۴ تکمیل شد و این بار روی یک ضدحمله سریع و همکاری کریسنسیو سامرویل و کودی خاکپو، ستاره لیورپولی لاله‌های نارنجی گل چهارم تیمش را به ثمر رساند تا پس از بروبی، خاکپو نیز در این بازی دبل کند.

پس از این گل، سوئد سرانجام در دقیقه ۵۸ روی پاس در عمق الکساندر ایساک و فرار آنتونی الانگا به گل نخست خود در این بازی دست یافت.

پس از این گل، هلند به کنترل بازی برای حفظ برتری خود پرداخت و حملات سوئد نیز جز در چند صحنه محدود خطر چندانی روی دروازه این تیم ایجاد نکرد. در نهایت هلند در دقیقه ۸۹ روی یک ضدحمله دیگر توسط سامرویل به گل پنجم دست یافت؛ گلی که یکصدمین گل این دوره از رقابت‌های جام جهانی بود و آتش‌بازی لاله‌های نارنجی را تکمیل کرد. هلند با این پیروزی چهار امتیازی شد و به صدر جدول گروه F صعود کرد.

مایکل اولیور، داور انگلیسی، قضاوت این دیدار را بر عهده داشت و در جریان مسابقه به گابریل گودموندسون، یاسین عیاری و لوکاس برگوال از سوئد کارت زرد نشان داد.

از نکات جالب این دیدار، حضور ویلم الکساندر، پادشاه هلند، در کنار جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، در جایگاه ویژه ورزشگاه بود تا از نزدیک نظاره‌گر این مسابقه باشند.

در دیگر دیدار این گروه، تیم‌های ژاپن و تونس از ساعت ۰۷:۳۰ صبح فردا (یکشنبه) در ورزشگاه «بی‌بی‌وی‌ای» مونتری مکزیک به مصاف هم خواهند رفت.

هلند با این برد ۴ امتیازی شد و در صدر جدول ایستاد. سوئد نیز با ۳ امتیاز در رده دوم قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *