بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دروازه بان بواویشتا تمدید کرد؛ علیرضا بیرانوند در یک قدمی پرسپولیس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 فروردین 1401 | 15:41

تمام شواهد حکایت از بازگشت علیرضا بیرانوند به فوتبال ایران و تیم پرسپولیس دارد.

به گزارش طرفداری، گویا باشگاه بواویشتا پرتغال قرارداد «رافائل براکالی»، دروازه‌بان ۴۱ ساله خود را تمدید کرده تا گمانه‌زنی‌ها در مورد جدایی علیرضا بیرانوند از این تیم و حضور او در پرسپولیس به اوج برسد.

براکالی که کاپیتان بواویشتا هم محسوب می شود، در این فصل دروازه بان اول این تیم بود و ۲۸ بازی انجام داد. حضوری که باعث شد بیرو به عنوان گزینه دوم کادرفنی این تیم کمتر به بازی گرفته شود و بی تردید با تمدید قرارداد این دروازه بان باتجربه، جدایی بیرانوند از بواویشتا در پایان فصل قطعی به نظر می رسد.

همان طور که در جریان هستید بیرانوند با قراردادی قرضی از آنتورپ جدا شد و بسیار امیدوار بود در بواویشتا به دروازه بان اول تبدیل شود اما او در اکثر مسابقات نیمکت نشینی را تجربه کرد تا شاهد بازی براکالی باشد و حالا با تمدید قرارداد این دروازه بان، او احتمالا یکبار دیگر تیمش را تغییر خواهد داد.

البته که تصمیم گیری نهایی درباره سرنوشت بیرانوند به عهده باشگاه آنتورپ است اما با توجه به این که بیرو برای بازگشت به پرسپولیس چراغ سبز نشان داده، آنتورپ مشکلی برای صدور رضایت نامه این دروازه بان ملی پوش نخواهد داشت.

 

بیشتر بخوانید:

علیرضا بیرانوند: آقایان فکر می کنند خیبر خرم آباد موش آزمایشگاهی است

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *