بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جرمی دوکو پدر شد؛ بازگشت فوری به اردوی بلژیک پیش از بازی حساس

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 تیر 1405 | 13:02

جرمی دوکو به دنیا آمدن پسرش در جریان رقابت‌های جام جهانی را جشن گرفت و قرار است پیش از دیدار حساس تیمش، با پروازی سریع به اردوی تیم ملی بلژیک بازگردد.

جرمی دوکو، وینگر منچسترسیتی و تیم ملی بلژیک، برای نخستین بار پدر شد. او در جریان جام جهانی صاحب یک پسر شد و با اجازه ویژه از اردوی شیاطین سرخ در آمریکا، برای حضور در لحظه تولد فرزندش راهی لندن شد.

فدراسیون فوتبال بلژیک روز دوشنبه تأیید کرد که دوکو و همسرش، شیرین، تولد اولین فرزندشان به نام «پرِیز» را جشن گرفته‌اند. این بازیکن ۲۴ ساله درست پیش از دیدار مرحله گروهی بلژیک مقابل ایران، اجازه ترک اردو را دریافت کرد تا در این لحظه مهم کنار خانواده‌اش باشد.

در بیانیه فدراسیون فوتبال بلژیک (RBFA) آمده است: «جرمی روز قبل از مسابقه مطلع شد که زمان تولد نزدیک است. با هماهنگی کادر پزشکی تیم ملی، تصمیم گرفته شد به‌طور موقت اجازه سفر به لندن برای همراهی همسرش به او داده شود.»

حضور دوکو در دیدار مقابل ایران پیش‌تر نیز به دلیل ابتلا به عفونت تنفسی که او را از تمرینات در لس‌آنجلس دور کرده بود، در هاله‌ای از ابهام قرار داشت. با این حال، پزشک تیم، براهیم حاسن، اعلام کرد که وضعیت جسمانی او مانعی برای پرواز بین‌قاره‌ای نبوده است.

او گفت: «از آنجا که چند روز تحت درمان دارویی مناسب قرار داشت، سفر هوایی برای او بدون خطر پزشکی بود تا بتواند در این لحظه خاص کنار خانواده‌اش باشد. همه چیز به‌خوبی پیش رفت و مادر، پدر و نوزاد در سلامت کامل هستند. جرمی فردا شب به اردوی تیم در سیاتل بازمی‌گردد.»

حواشی و واکنش‌ها

تصمیم برای ترک اردو در میانه رقابت‌ها با واکنش‌های متفاوتی همراه شد. دوکو پیش‌تر تمایل خود را برای حضور در زمان تولد فرزندش اعلام کرده بود؛ موضوعی که در رسانه‌ها بحث‌برانگیز شد. در این میان، اظهارات جنجالی یک مجری تلویزیونی مبنی بر بی‌فایده بودن پدران در زمان زایمان و اولویت داشتن جام جهانی، با انتقادات گسترده‌ای روبه‌رو شد و در نهایت به عذرخواهی رسمی شبکه تلویزیونی و تعلیق او انجامید.

با وجود این حواشی، دوکو تمرکز خود را حفظ کرده و پس از تولد پسرش، با خوشحالی این خبر را اعلام کرد.

دیدار حساس مقابل نیوزیلند

عملکرد بلژیک در این رقابت‌ها با دو تساوی مقابل مصر و ایران برای هواداران ناامیدکننده بوده است. تساوی بدون گل برابر ایران باعث شد رسانه‌های بلژیکی درباره کمبود خلاقیت تیم در غیاب وینگر اصلی خود سوالاتی مطرح کنند.

انتظار می‌رود دوکو روز سه‌شنبه در سیاتل به اردوی تیم تحت هدایت رودی گارسیا بازگردد. بازگشت او در مقطع حساسی انجام می‌شود، چرا که بلژیک برای صعود به مرحله بعد، در دیدار مقابل نیوزیلند به پیروزی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: عذرخواهی بابت حرف‌های زشت در مورد ستاره رقیب ایران؛ منظور بدی نداشتم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *