رکسام ۲-۴ چلسی؛ به مو رسید ولی پاره نشد
منبع : طرفداری
تیم رایان رینولدز و راب مکالهنی نتوانست شگفتیساز ظاهر شود و در نهایت تسلیم توانایی شاگردان لیام روسنیر شد.
طرفداری | چلسی با پیروزی مقابل رکسام در یک دیدار دشوار خارج از خانه، به پیشروی خود در جام حذفی انگلیس ادامه داد.
رکسام که در آستانه تجربه کردن چهارمین صعود پیاپی و رساندن خودش به لیگ برتر قرار دارد، ۱۲۰ دقیقه با آبیها جنگید ولی در نهایت شکست خورد. تیم تحسین برانگیز فیل پارکینسون تا آخرین لحظات و با وجود ۱۰ نفره بودن، حریف پر ستاره خود را تهدید کرد و حتی به گل تساویبخش هم دست یافت که البته با تشخیص VAR مردود اعلام شد.
گفتنی است چلسی در بازی بعدی خود، از ساعت ۲۳:۳۰ چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف پاری سن ژرمن میرود.
اطلاعات مسابقهٔ رکسام – چلسی
- روز و تاریخ برگزاری: شنبه ۷ مارس ۲۰۲۶ / ۱۶ اسفند ۱۴۰۴
- ساعت: ۲۱:۱۵
- ورزشگاه: ریس کورس گراند
- بستر برگزاری: جام حذفی انگلیس
- داور: پیتر بنکس
- اخراج: دابسون (۲+۹۰)
- گلزنان رکسام: اسمیت (۱۸) و دویل (۷۹)
- گلزنان چلسی: اکونکو (۴۰)، آچمپونگ (۸۲)، گارناچو (۹۶) و ژائو پدرو (۱۲۴)
ترکیب ابتدایی رکسام و چلسی
رکسام (۳-۴-۳): اکونکو | کلورث، دویل، هیم | توماسون، دابسون، وینر، لانگمن | اوبراین، رتبون و اسمیت
چلسی (۳-۴-۳): سانچز | سار، توسین، بادیاشیل | آچمپونگ، لاویا، سانتوس، هاتو | گارناچو، نتو و دلپ
شرح گلهای بازی رکسام – چلسی
رکسام ۱-۰ چلسی؛ اسمیت (۱۸): پس از ارسال پاس بلندی از خط دفاعی رکسام، اسمیت از نیمه زمین خودی استارت زد و درست پشت محوطهٔ جریمه حریف به توپ رسید تا با شوت زمینی خود، گل ابتدایی بازی را به ثمر برساند.
رکسام ۱-۱ چلسی؛ اکونکو (۱۸): پس از آن که دلپ توپ را به سمت چپ برد، شوت زمینی گارناچو روی خط دروازه توسط مدافع رکسام برگشت داده شد اما توپ با برخورد به دروازهبان تیم، ناخواسته دروازه خودی را باز کرد.
رکسام ۲-۱ چلسی؛ دویل (۷۹): کرنر ارسالی تیم میزبان توسط گارناچو برگشت داده شد اما شوت پشت محوطهٔ جریمه وینداس، با اثرگذاری دویل تغییر مسیر واضحی داشت و گل دوم قرمزپوشان را رقم زد.
رکسام ۲-۲ چلسی؛ آچمپونگ (۸۲): پس از قطع شدن پاس سانتوس، او دوباره توپ را تصاحب کرد و در عمق برای آچمپونگ فرستاد، تا این مدافع با شوت پای راست خودش از درون محوطه جریمه، به خوبی یک مهاجم گلزنی کند و بازی را به تساوی بکشاند.
رکسام ۲-۳ چلسی؛ گارناچو (۹۶): پس از ارسال اسوگو به تیر دورتر، گارناچو در نقطهٔ کور خط دفاعی حریف به توپ رسید و با ضربه بغل پای راست خود، حساب کار را ۳-۲ کرد.
رکسام ۲-۴ چلسی؛ پدرو (۱۲۴): مهاجم برزیلی آماده این روزهای چلسی، در مرکز میدان به توپ رسید، با سرعت و تبحر خودش را به محوطهٔ جریمه حریف رساند و با شوت پای راست خود، تیر خلاص را به حریف چمپیونشیپی تیمش زد.
آمار بازی رکسام (راست) – چلسی (چپ)
۳۲٪ مالکیت توپ ۵۸٪
۱.۹۲ امید به گل ۱.۵۶
۱۹ تعداد شوت ۲۰
۵ ضربه در چارچوب ۶
۹ کرنر ۴
۱۱ خطا ۶












