بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فران تورس: فلیک، پدری را مثل پسر خودش دوست دارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 اسفند 1404 | 15:19

او بازیکن عزیز و دردانه همه سرمربی‌ها می‌شود و اگر بازی‌اش را تماشا کنید اصلاً برای شما عجیب به‌نظر نمی‌رسد. 

او بازیکن عزیز و دردانه همه سرمربی‌ها می‌شود و اگر بازی‌اش را تماشا کنید اصلاً برای شما عجیب به‌نظر نمی‌رسد. 

طرفداری | فران تورس می‌گوید که پدری «ماسک» بر چهره می‌زند و به‌ همین دلیل همه سرمربی‌ها او را دوست دارند. 

در مصاحبه مشترک جدید فران تورس و پدری، دو بازیکن بارسلونا در مورد مسائل مختلفی حرف زدند. در بخشی از این مصاحبه، در مورد رابطه فلیک با پدری سوال شد و تورس هم این‌گونه تلاش کرد واقعیت را در مورد هم‌تیمی‌اش برملا سازد. 

پدر واقعی پِدری همین‌جا (در برنامه) حضور دارد اما راستش را بخواهید نمی‌دانم او چند پدر دارد! هانسی فلیک با او طوری رفتار می‌کند که انگار پسر واقعی‌اش است، در حقیقت همه سرمربی‌ها با او چنین رفتاری دارند. 

مجری: درست گفت؟ تو تلاش می‌کنی بازیکن محبوب مربی‌ها باشی؟

پدری: واقعاً نه. من فقط پسر خوبی هستم. همین. 

فران تورس با خنده حرف پدری را قطع کرد:

دلیلش این است که «ماسکِ پسر خوب» می‌زنی. قبل از دیدن او در تمرین همه سرمربی‌‌ها از خوبی‌های او می‌شنوند. اما اگر خارج از انظار عمومی و وقتی دوربین در کار نیست پدری را ببینید، متوجه می‌شوید که او چه شیطانی است! 

بهترین مهارت‌های پدری در فصل ۲۵-۲۰۲۴

 
دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *