بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایوان یوریچ بر لبه تیغ؛ یک هفته سرنوشت‌ساز پیش‌روی سرمربی آتالانتا

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 آبان 1404 | 12:48

دو دیدار بعدی برگامویی‌ها مقابل مارسی و ساسولو ممکن است تأثیر مستقیمی روی آینده‌ی نیمکت این تیم بگذارد.

دو دیدار بعدی برگامویی‌ها مقابل مارسی و ساسولو ممکن است تأثیر مستقیمی روی آینده‌ی نیمکت این تیم بگذارد.

طرفداری | جایگاه ایوان یوریچ روی نیمکت آتالانتا بسیار متزلزل‌تر از مدتی پیش به نظر می‌رسد. آخرین برد آتالانتا به انتهای ماه سپتامبر برابر کلوب بروخه در لیگ قهرمانان اروپا برمی‌گردد. از آن زمان، تیم برگامویی در پنج بازی متوالی مساوی کرده و این هفته از اودینزه شکست خورد.

روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گزارش داده، در صورتی‌که نتیجه‌ی فاجعه‌باری در دیدار چهارشنبه شب در مارسی رخ ندهد، یوریچ تا روز یکشنبه (دیدار آتالانتا مقابل ساسولو) فرصت اثبات خودش روی نیمکت آتالانتا را خواهد داشت. فعلاً او در آستانه اخراج شدن قرار ندارد، اما مطمئناً باشگاه به‌دقت وضعیت او را زیر نظر گرفته است. به‌طور خلاصه، وضعیت به این شرح است: در برگامو، فعلاً احتمال اخراج فوری یوریچ مطرح نیست، اما او باید در عمل نشان دهد که قادر است به تیمی که در حال حاضر از فرم آرمانی خود دور شده، جان تازه‌ای ببخشد.

آتالانتا با کسب ۱۳ امتیاز از ۱۰ بازی، در جایگاه یازدهم جدول سری آ قرار گرفته است. تیم یوریچ در لیگ قهرمانان اروپا وضعیت بهتری دارد و فعلاً با ۴ امتیاز در جایگاه هفدهم که ضامن حضور در مرحله‌ی پلی‌آف است، قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *