تیم شانزدهم لیگ هم تانزانیا را شکست میداد/ قحطی حریف تدارکاتی است؟ شما که به دبی رفتید یک تیم بهتر میآوردید
منبع : خبرورزشی
دیدار دوستانه تیم ملی با تانزانیا در راه حضور در جام جهانی در شبی که ژاپن و کره جنوبی به ترتیب به مصاف برزیل و پاراگوئه رفته بودند صدای اعتراض اهالی فوتبال را به هوا بلند کرد.
مرتضی فنونیزاده مدافع اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در صحبتی که با خبر ورزشی داشت، درباره دیدار تیم ملی مقابل تانزانیا اظهار داشت: «بازی با امثال تیمهایی مثل تانزانیا هیچ کمکی به تیم ملی ما نمیکند. تیم شانزدهم لیگ برتر ما هم این حریف را ۰-۲ شکست می داد. این بازی فقط دو فایده برای فوتبال ایران داشت؛ یکی اینکه یک برد در کارنامه تیم ملی ما ثبت شد و دوم اینکه یک بازی ملی به جمع بازیهای بازیکنان تیم ملی اضافه شد».
وی افزود: «من بازیهای ژاپن مقابل برزیل و کره مقابل پاراگوئه را دیدم. به این بازیها میگویند بازی تدارکاتی. اینکه ژاپن دو گل از برزیل عقب بود اما در نیمه دوم برگشت و سه گل به برزیل با همه ستارگانش و کارلو آنچلوتی زد و آنها را شکست داد. قبول داریم که هر تیمی نمیآید با تیم ملی ما بازی کند و شرایط کشورمان خاص است اما یعنی در دنیا دیگر هیچ تیمی نبود که ما به سراغ تیم صد و هفتم جهان رفتیم؟ شما که تا دبی رفتید خب یک تیم بهتر می آوردید».
متن کامل گفتگو را اینجا بخوانید


افشاگری رئیس فدراسیون فوتبال از پشت پرده یک تصمیم جنجالی
تکلیف فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران سرانجام مشخص شد
انتقاد مستقیم امیر قلعه نویی از وضعیت تیم ملی فوتبال ایران در آمریکا
اولین واکنش امیر قلعه نویی پس از حضور در آمریکا + جزئیات
سرمربی تیم ملی فوتبال نونهالان ایران مشخص شد + جزئیات
پیش بینی معنادار مهدی تاج از آینده تیم ملی فوتبال ایران









