اعتراف آقای سرمربی به قدرت تیم ملی فوتبال کلمبیا + جزئیات
سباستین دسابره سرمربی تیم ملی فوتبال کنگو : تیم ملی کلمبیا از ما بهتر بود

سباستین دسابره سرمربی تیم ملی فوتبال کنگو گفت : اگر به تساوی میرسیدیم خیلی خوب بود اما باید بدانیم که کلمبیا تیم بهتری بود. آنها مالکیت توپ بسیار خوبی داشتند. ما دیر وارد جریان بازی شدیم. در نیمه دوم بهتر بودیم اما فوتبال همین است.
سباستین دسابره سرمربی تیم ملی فوتبال کنگو پس از شکست شاگردانش مقابل کلمبیا گفت:
باید این شکست را بپذیریم اما سرمان را بالا بگیریم و به سرعت به جنگندگی در جام برگردیم.
وی افزود:
اگر به تساوی میرسیدیم خیلی خوب بود اما باید بدانیم که کلمبیا تیم بهتری بود. آنها مالکیت توپ بسیار خوبی داشتند. ما دیر وارد جریان بازی شدیم. در نیمه دوم بهتر بودیم اما فوتبال همین است. باید تحلیل کنیم که چه اتفاقی افتاده و بعد از آن عبور کنیم. خوشحالیم که اولین گلمان را به ثمر برسانیم اما از آن به عنوان یک تجربه یاد میکنیم.
دسابره در پایان گفت:
دیدار مقابل ازبکستان بسیار سخت خواهد بود زیرا آنها به خوبی دفاع میکنند اما ما میخواهیم با تمام وجود تلاش کنیم. حالا البته وقت استراحت و بازیابی انرژی است.


افشاگری مهم یامال درباره لیونل مسی در فینال جام جهانی
کنایه آتشین آدرین رابیو به دشان ؛ راز باخت به اسپانیا فاش شد
غایبان سرشناس فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران را بشناسید + جزئیات
تصمیم ناگهانی لیونل مسی هواداران دنیای فوتبال را شوکه کرد + جزئیات
سرمربی جدید تیم ملی فوتبال اروگوئه مشخص شد + جزئیات
زلزله بزرگ در فیفا ؛ ریاست جیانی اینفانتینو به خطر افتاد !! + جزئیات









