بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آنچلوتی هم هشدار داد و هم خبر خوب؛ مواظب اسکاتلند باشید/ این ستاره به بازی بعدی برزیل می‌رسد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 تیر 1405 | 13:03

کارلو آنچلوتی سرمربی تیم ملی برزیل به بازیکنانش هشدار داد که اسکاتلند را با وجود این‌که هیچ‌وقت سلسائو را نبرده‌اند، دست‌کم نگیرند.

کارلو آنچلوتی، سرمربی برزیل، پیش از دیدار تیمش مقابل اسکاتلند در گروه C جام جهانی در میامی، به بازیکنانش هشدار داد که حریف خود را دست‌کم نگیرند.

آنچلوتی پیش از دیدار حساس روز چهارشنبه در گروه C جام جهانی در میامی، به بازیکنانش هشدار داد که مراقب تیم باکیفیت و «جنگنده» اسکاتلند باشند.

یک تساوی تقریباً به‌طور قطعی صعود تاریخی اسکاتلند از مرحله گروهی یک تورنمنت بزرگ را تضمین می‌کند و حتی شکست نیز ممکن است با توجه به نتایج سایر گروه‌ها برای آن‌ها کافی باشد. اما در برابر آن‌ها برزیل قرار دارد؛ قهرمان پنج دوره جام جهانی که هدایتش را آنچلوتی بر عهده دارد؛ مربی‌ای که رکورد پنج قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در کارنامه خود دارد.

این مربی ایتالیایی هیچ چیز را قطعی نمی‌داند و گفت: «این بازی دشواری خواهد بود. اسکاتلند تیمی باکیفیت است، بازیکنانش جنگنده هستند و از سازماندهی خوبی برخوردارند. آن‌ها بازیکنان خوبی دارند؛ اسکات مک‌تامینی و جان مک‌گین بازیکنان باتجربه‌ای هستند. دوران بازی‌های آسان در جام جهانی مدت‌هاست به پایان رسیده است. ما آماده یک مسابقه سخت هستیم.»

اسکاتلند در جام‌های جهانی ۱۹۷۴، ۱۹۸۲، ۱۹۹۰ و ۱۹۹۸ با برزیل روبه‌رو شده اما هرگز موفق به شکست دادن این تیم آمریکای جنوبی نشده است. با این حال، چهارشنبه شب در فلوریدا از حمایت پرشور هواداران «ارتش تارتان» برخوردار خواهد بود.

این مسابقه همچنین ممکن است نخستین حضور نیمار در این جام جهانی باشد. او تاکنون به دلیل مصدومیت ساق پا در مسابقات به میدان نرفته است. مهاجم سابق بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن این هفته برای نخستین بار از زمان دعوت شدن به تیم ملی، به‌طور کامل در تمرینات برزیل شرکت کرد.

آنچلوتی درباره وضعیت نیمار گفت: «او در دسترس است. این هفته بسیار خوب تمرین کرد، از نظر بدنی آماده است و می‌تواند بازی کند. از بازگشت او بسیار خوشحال هستیم، چون بازیکنی با کیفیت بسیار بالاست.

او می‌تواند نیمه‌ای از بازی یا تمام ۹۰ دقیقه را به میدان برود. شرایطش بسیار خوب است و سخت تلاش کرده، بنابراین آماده بازی است.

نگرش او بسیار مثبت است، روحیه بسیار خوبی دارد، بازیکن و هم‌تیمی فوق‌العاده‌ای است، بسیار حرفه‌ای رفتار می‌کند و ما می‌خواهیم هرچه زودتر او را دوباره به میدان برگردانیم. او تجربه و دانش زیادی به تیم اضافه می‌کند و عملکردش بسیار خوب بوده است.»

اما یکی از بازیکنانی که این دیدار را از دست خواهد داد، رافینیا، مهاجم بارسلونا است که در پیروزی ۳ بر صفر برزیل مقابل هائیتی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد. آنچلوتی حاضر نشد اعلام کند چه کسی جای او را در ترکیب اصلی خواهد گرفت و رایان، اندریک و ایگور تیاگو از گزینه‌های موجود برای جانشینی او هستند.

بیشتر بخوانید: تنش پنهان بین برزیل و آرژانتین؟ اسکالونی به آنچلوتی واکنش نشان داد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *