برترین دروازهبانهای رنکینگ توپ طلا در قرن ۲۱؛ او زیر سایه رونالدو و مسی ماند
منبع : طرفداری
در قرن ۲۱، هیچ گلری به اندازه اسطوره فوتبال ایتالیا به بردن توپ طلا نزدیک نشده است.
طرفداری | مراسم توپ طلا که دوشنبه هفته گذشته برگزار شد، بار دیگر نشان داد که مسیر دروازهبانها برای رسیدن به این جایزه بسیار دشوار و پرسنگلاخ است. نامهای بزرگی مثل جانلوییجی بوفون، مانوئل نویر و ایکر کاسیاس که در سالهای مختلف به جمع بهترینها رسیدند و بیشمار افتخار به دست آوردند، هیچکدام موفق به شکستن طلسم نشدند. در نتیجه، لو یاشین همچنان تنها دروازهبانی است که توپ طلا را به دست آورده است.
مانوئل نویر در سال ۲۰۱۴ شانس خوبی برای بردن توپ طلا داشت؛ او بعد از یک جام جهانی رؤیایی با آلمان، در ردهسوم رنکینگ نهایی ایستاد، درست پشت سر لیونل مسی و کریستیانو رونالدو. بسیاری انتظار داشتند آن سال نویر بتواند تاریخ را عوض کند، اما در نهایت برتری بازیکنان هجومی باز هم سرنوشت رأیها را مشخص کرد.
بوفون هم در سال ۲۰۰۶ تا آستانه شکستن این طلسم پیش رفت. او بعد از قهرمانی با ایتالیا در جام جهانی، در رتبهدوم قرار گرفت؛ تنها یک پله پایینتر از فابیوکاناوارو، همتیمیاش در آتزوری. این رتبه، بالاترین جایگاه یک دروازهبان در قرن ۲۱ است.
دروازهبانان دیگری مثل کاسیاس، چک، کورتوا، آلیسون و حالا دوناروما نیز در سالهای اخیر در میان برترینها حضور داشتند و نشان دادند که نقش این پست در موفقیت تیمها غیرقابلانکار است. اما واقعیت این است که گلها و درخشش مهاجمان، همچنان بیشترین سهم را در جلب توجه رأیدهندگان دارد.
برترین دروازهبانهای رنکینگ توپ طلا در قرن ۲۱



پیام معنادار دروازهبان آلمان درباره بازگشتش به تیم ملی کشورش
مخالفت صریح ایکر کاسیاس با بازگشت مورینیو
پیراهن کاسیاس به سرقت رفت ؛ بدشانسی بزرگ برای ستاره اسپانیایی + جزئیات
دردسر بزرگ برای تیم ملی فوتبال آلمان در آستانه جام جهانی
مانوئل نویر در آستانه خلق یک اتفاق تاریخی + جزئیات
تصمیم مهم تیم مطرح اروپایی درباره مانوئل نویر + جزئیات









