بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیام مهم حمید درخشان برای ستاره های تیم امیر قلعه نویی

حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس : اولین مسئله این است که مقابل مصر گل نخوریم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 5 تیر 1405 | 9:14

حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس گفت : اولین مسئله این است که گل نخوریم. اگر بازی مساوی شود، برای ما نتیجه بدی نیست. اگر هم قرار باشد به گل برسیم، احتمالاً از طریق ضدحمله یا ضربات ایستگاهی خواهد بود. این دو مورد برای ما جای امیدواری دارد، چون بلدیم آنها را انجام بدهیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس درباره شرایط تیم ملی فوتبال ایران پیش از بازی حساس با مصر در سومین دیدار مرحله گروهی جام جهانی اظهار داشت:

طبیعی است که شکل بازی ما باید مشخص باشد. اگر بخواهیم رو به جلو بازی کنیم، کارمان دچار مشکل می‌شود، چون بازی هجومی نقطه قوت ما نیست. به همین دلیل باید یک بازی بسته انجام بدهیم؛ شبیه همان کاری که مقابل بلژیک انجام دادیم. راه فرار و راه گریز ما همین است که فشرده بازی کنیم و به ضدحمله‌ها امیدوار باشیم.

وی با اشاره به اینکه تیم ملی در سال‌های اخیر در فاز دفاعی عملکرد قابل‌قبولی داشته، گفت:

این طبیعت فوتبال ماست. از زمان کارلوس کی‌روش، دفاع کردن را خوب یاد گرفته‌ایم و می‌توانیم آن را عملی کنیم. اگر بخواهیم غیر از این فکر و عمل کنیم، ممکن است خسارت ببینیم و حتی بازی را از دست بدهیم. بازی هجومی برای ما دردسر خواهد داشت، چون برنامه، سیستم و فرم خودش را می‌خواهد و برای ما سخت‌تر است.

پیشکسوت فوتبال ایران ادامه داد:

ما دفاع کردن را خوب بلدیم، بازیکنان دوندگی خوبی دارند، با تلاش بازی می‌کنند و جسارت هم دارند، اما در بازی تهاجمی شرایط متفاوت است. راحت‌ترین راه برای ما این است که با دفاع فشرده، ۵ مدافع و ۴ هافبک بازی کنیم تا برای صعود امیدوار بمانیم.

درخشان درباره احتمال تغییر در ترکیب تیم ملی برای استفاده بهتر از ضدحملات، از جمله حضور بازیکنی مثل مهدی قایدی، توضیح داد:

شک نکنید که نباید به ترکیب اصلی دست زد. تیمی که آمده و چنین نتیجه‌ای گرفته، تغییر دادنش کار اشتباهی است و به نظر من هیچ مربی‌ای این کار را نمی‌کند. تغییرات را می‌توان در نیمه دوم یا در ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پایانی انجام داد، اما قاعده و اصول می‌گوید که نباید ترکیب اصلی را تغییر داد.

ملی‌پوش پیشین تیم ملی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اهمیت شرایط بدنی بازیکنان اشاره کرد و افزود:

ریکاوری برای هر تیمی جزو اولویت‌هاست، مخصوصاً برای ما که مجبور به سفر و جابه‌جایی هستیم. پروازها، تغییر محل اقامت و شرایط میزبانی کار را سخت می‌کند. بازیکن باید برای بازی سوم سرحال و آماده باشد، چون اگر از نظر بدنی شرایط لازم را نداشته باشد، هیچ سیستمی را نمی‌تواند اجرا کند.

درخشان تأکید کرد:

در وهله اول، ریکاوری بازیکنان اهمیت دارد. بعد از آن، بحث جنگندگی، دوندگی، قدرت و تمرکز مطرح می‌شود. اگر این موارد را داشته باشیم، می‌توانیم در این بازی نتیجه بگیریم.

پیشکسوت فوتبال ایران درباره شانس صعود تیم ملی نیز بیان کرد:

ما پتانسیل مقاومت داریم. همیشه نمی‌شود مقابل فشار‌ها دوام آورد، اما، چون جلو رفتن و بازی تهاجمی منظم را به‌خوبی نداریم، باید واقعیت را بپذیریم. چیزی که داریم، دفاع خوب و انسجام تیمی است. همان‌طور که مقابل فشار بالای بلژیک دوام آوردیم، اینجا هم می‌توانیم دوام بیاوریم، به شرطی که نظم و انضباط دفاعی را کاملاً رعایت کنیم.

او با اشاره به اهمیت گل نخوردن مقابل مصر عنوان کرد:

اولین مسئله این است که گل نخوریم. اگر بازی مساوی شود، برای ما نتیجه بدی نیست. اگر هم قرار باشد به گل برسیم، احتمالاً از طریق ضدحمله یا ضربات ایستگاهی خواهد بود. این دو مورد برای ما جای امیدواری دارد، چون بلدیم آنها را انجام بدهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *