بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

احتمال جدایی تراشتگن از بارسلونا

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1404 | 12:26

دروازه‌بان آلمانی بارسلونا ممکن است در همین تابستان به حضور ۱۱ ساله‌اش در این تیم پایان دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مارک آندره تِراِشتگن که بیشتر بازی‌های فصل ۲۵-۲۰۲۴ را به دلیل پارگی رباط صلیبی از دست داد و تنها در چند بازی پایانی فصل توانست به مستطیل سبز بازگردد، آینده حرفه‌ای‌اش در بارسلونا در هاله‌ای از ابهام است. نشریه «اسپورت» چاپ کاتالونیا در این خصوص گزارش داد؛ نمی‌توان این احتمال را رد کرد که اگر بارسلونا، خوان گارسیا را از اسپانیول به خدمت بگیرد، باشگاه به تراشتگن خواهد گفت که در مورد آینده‌اش تصمیم‌گیری کند. برخلاف گزارش‌های منتشر شده، در صورتی که بارسا نسبت به جذب این دروازه‌بان اسپانیایی اقدام کند، او را به تیم دیگری قرض نخواهد داد و در واقع او به عنوان رقیبی برای تراشتگن جذب می‌شود.

روزنامه اسپانیایی «آاِس» چاپ مادرید هم خبر داد؛ چند فصل پیش تراشتگن پیشنهادهایی از بهترین باشگاه‌های جهان داشت اما در حال حاضر تنها باشگاه‌های عربستانی به طور جدی به دنبال به خدمت گرفتن او هستند. برای اولین بار در سال‌های اخیر، بارسلونا در نظر دارد دروازه‌بانی جدید به خدمت بگیرد تا با دروازه‌بان آلمانی‌اش برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی رقابت کند. 

طبق این گزارش؛ مدیران باشگاه بارسلونا پس از جراحی زانو و اُفت فرم تراشتگن، تردیدهایی نسبت به او پیدا کرده‌اند. در صورتی که بارسلونا نتواند جایگاه تراشتگن را در ترکیب اصلی این تیم تضمین کند، او گزینه ترک باشگاه را در نظر خواهد گرفت. این دروازه‌بان ۳۳ ساله می‌خواهد در جام جهانی ۲۰۲۶ دروازه‌بان اول تیم ملی فوتبال آلمان باشد و به این منظور نیاز دارد که مرتب بازی کند.

مارک آندره تراشتگن که تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۸ با باشگاه بارسلونا قرارداد دارد، تاکنون ۱۷ قهرمانی با این تیم تجربه کرده، از جمله ۶ قهرمانی در لالیگا، ۶ قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *