بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای عجیب مدیر استقلال جنجال به پا کرد !! + جزئیات

بیژن طاهری سرپرست استقلال : قهرمانی استقلال را آرام آرام می‌ گویند تا آقایان دستپاچه نشوند

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 خرداد 1405 | 12:34

بیژن طاهری سرپرست استقلال گفت : استقلال صدرنشین بوده و باید رسماً اعلام شود که کاپ قهرمانی لیگ بیست و پنجم مال ماست اما فکر می‌کنم بحث قهرمانی استقلال را آرام آرام اعلام می‌کنند تا برخی افراد، هول و دستپاچه نشوند!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بیژن طاهری سرپرست استقلال به نکته جالبی اشاره کرده و می‌گوید:

جنگ در حالی شروع شد که ما صدرنشین لیگ بیست و پنجم بودیم و وقتی فدراسیون اعلام کرد قصد ادامه مسابقات را دارد، باشگاه استقلال از آن تمکین کرد اما حالا که خبری از تداوم لیگ بیست و پنجم نیست، باید قهرمان این مسابقات به صورت رسمی اعلام شود. استقلال صدرنشین بوده و باید رسماً اعلام شود که کاپ قهرمانی لیگ بیست و پنجم مال ماست اما فکر می‌کنم بحث قهرمانی استقلال را آرام آرام اعلام می‌کنند تا برخی افراد، هول و دستپاچه نشوند!

طاهری در مورد جام حذفی هم به نکته جالبی اشاره داشت و تصریح کرد:

ما علاوه بر صدرنشینی در لیگ برتر، مدعی جدی فتح جام حذفی هم بودیم که جنگ شروع شد. استقلال می‌توانست امسال با فتح لیگ برتر و جام حذفی، به سه گانه برسد اما متاسفانه جام حذفی را هم دنبال نکردند. هر چقدر اصرار کردیم، حرفی از ادامه جام حذفی نشد در حالیکه آن مسابقات با ۷ دیدار به پایان می‌رسید. حالا که دوستان نمی‌خواهند پیکارها را دنبال کنند، حداقل قهرمانی استقلال در لیگ بیست و پنجم را با صراحت اعلام کرده و جام آن را به ما بدهند چون حق مسلم هواداران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *