اخراج بوژوویچ از استقلال / مجتبی جباری سرمربی جدید استقلال
منبع : خبرگزاری دانشجو
شنیده ها حاکی از آن است که میودراگ بوژوویچ پس از شکست مقابل فولاد خوزستان از هدایت آبی پوشان برکنار شده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، «میودراگ بوژوویچ» که فصل بیست و چهارم لیگ برتر را با استقلال خوزستان آغاز کرده بود، پس از آن که با این تیم نتوانست ادامه دهد، گزینه مورد نظر مسئولان باشگاه استقلال برای جانشین سهراب بختیاری زاده شد.
بوژوویچ در حالی به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد که فاصله کمی تا دیدار با پرسپولیس در دربی صد و پنجم باقی مانده بود و استقلالی ها امیدوار بودند با این سرمربی بتوانند دربی را ببرند اما شکست خوردند.
پس از آن این سرمربی صربستانی نتوانست با استقلال به موفقیتی برسد و بدون این که حتی یک پیروزی برای آبی پوشان کسب کند به دیدار با فولاد رسید و با شکست در این بازی خانگی مسئولان باشگاه را مجاب کرد تا او را برکنار کنند.
گفته میشود مسئولان باشگاه در جلسه فوق العاده ای موضوع برکناری میودراگ بوژوویچ را بررسی خواهند کرد و احتمالا با کنار گذاشتن او از هدایت آبی پوشان، مجتبی جباری را به عنوان سرمربی این تیم تا پایان فصل انتخاب خواهند کرد.


آینده ستاره باتجربه پرسپولیس در هالهای از ابهام
مدت قرارداد ستاره جدید باشگاه پرسپولیس مشخص شد
ستاره محبوب سپاهان در لیست خرید باشگاه پرسپولیس
یک لژیونر جوان در رادار باشگاه استقلال + جزئیات
سرمربی با سابقه فوتبال ایران هدایت خیبر را بر عهده گرفت
زمان استارت تمرینات تیم فوتبال استقلال مشخص شد









