بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نامه جمعی از اهالی دوومیدانی به پزشکیان برای برکناری حدادی

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 فروردین 1404 | 16:39

به گزارش ایلنا، جمعی از اهالی دوومیدانی به مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور نامه زدند و خواستار برکناری احسان حدادی شدند.

در بخشی از این نامه آمده است:

«متاسفانه آقای احسان حدادی علی‌رغم انتخاب غیرقانونی به این سمت در حدود نزدیک به یکسال مسئولیت با ایجاد نفاق و تشنج و اخذ تصمیمات غیر حرفه‌ای و غیر عقلایی فضایی به دور از همدلی و آرامش را در میان جامعه بزرگ و معظم ورزش پایه و مادر ایجاد نموده است. در همین راستا اینجانبان جمعی از خانواده بزرگ ورزش دو و میدانی کشور اعم از روسای هیئت‌های استانی، مربیان، پیشکسوتان، پیشکسوتان و همچنین خود ورزشکاران این ورزش پایه و مادر با ارائه نامه‌ای به نهادهای ذی‌ربط و همچنین تحصن در مقابل وزارت ورزش و جوانان از آقای احمد دنیامالی وزیر محترم ورزش و جوانان درخواست رسیدگی و برکناری وی را نموده‌ و که متاسفانه تاکنون ترتیب اثری اعمال نشده است.

همچنین در همین راستا خواستار حراست محترم وزارت ورزش نیز نظر خود را در این خصوص تسریع و وزیر ورزش نموده و خواستار تعیین تکلیف قانونی شده است.

با توجه به موارد مطروحه که به سمع و نظر حضرتعالی ایفاد گردید، از آن مقام محترم تقاضا داریم عنایت ویژه فرموده و دستور نمائید تا مسئله از طریق افراد ذیصلاح پیگیری شود.»

  انتهای پیام/

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *