شوخی لالیگا با اوساسونا و همدردی بارسلونا؛ بازی در دو روز متوالی!
منبع : طرفداری
طرفداری | تاریخ جدید برگزاری بازی بارسلونا و اوساسونا به سردردی برای هر دو باشگاه و خود لالیگا تبدیل شده است.
دیدار تیمهای بارسلونا و اوساسونا که به دلیل مرگ پزشک بارسا به تعویق افتاده بود، فعلاً به پنجشنبه ۲۷ مارس (۷ فروردین ۱۴۰۴) موکول شده است. این تغییر برنامه ممکن است باعث شود که بارسلونا بدون بازیکنان کلیدی خود از جمله رافینیا و رونالد آرائوخو که در اردوی تیمهای ملی حضور دارند، به میدان برود.
به گزارش موندو دپورتیوو، از سوی دیگر اوساسونا نیز طبق برنامهی فعلی باید تنها یک روز پس از این مسابقه، یعنی جمعه ۲۸ مارس (۸ فروردین) به مصاف اتلتیک بیلبائو برود که عملاً غیرممکن به نظر میرسد.
در واکنش به این تغییرات، هر دو باشگاه بارسلونا و اوساسونا به تصمیم اتخاذ شده اعتراض کردهاند و خواستار بازنگری در برنامه جدید مسابقات شدهاند. باید دید آیا درخواست این دو باشگاه از سوی مراجع تصمیمگیرنده مورد بررسی قرار خواهد گرفت یا خیر.