اتفاق ناخوشایند برای رقیب سپاهانی و فرصت طلایی برای مهاجم پرسپولیس
منبع : خبرگزاری مهر
به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای فوتبال پرسپولیس و چادرملو در هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر امروز جمعه ۱۷ اسفند و در ورزشگاه شهید نصیری یزد از ساعت ۱۹ و با قضاوت امیر عرب براقی رو در روی هم قرار میگیرند.
علی علیپور که در دربی ۱۰۵ موفق شد گل پیروزی تیمش مقابل استقلال تهران را به ثمر برساند هم اکنون با ۹ گل زده و به همراه مهدی لیموچی وینگر سپاهان مشترکا در صدر جدول آقای گلی لیگ برتر قرار دارد.
با توجه به مصدومیت لیموچی در دیدار روز گذشته مقابل استقلال خوزستان و عدم گلزنی، علیپور این شانس را دارد تا با گلزنی در بازی امروز مقابل چادرملو به تنهایی صدر جدول آقای گلی لیگ برتر را تصاحب کند.
علیپور تاکنون در دیدار مقابل تیمهای آلومینیوم (در هر دو بازی رفت و برگشت)، شمس آذر، مس رفسنجان، خیبر، هوادار (هتتریک) و استقلال تهران (در بازی برگشت) برای پرسپولیس در فصل بیست و چهارم لیگ برتر گلزنی کند.


پرسپولیس و حذف از آسیا؛ وداع با سرمربی برزیلی در شب فاجعه
ستاره اروگوئهای یونایتد در آستانه غیبت طولانی مدت؛ مصدومیت جدی برابر اسپانیا
رضایت سرمربی بلژیک از کارآمدی تیم در بازی پایانی گروه
گمانهزنی درباره آینده بازیکنان استقلال در سایه پنجره نقلوانتقالاتی بسته
غیبت ستاره باتجربه در تمرینات خیبر خرمآباد
ستاره جوان تیم فوتبال فولاد در آستانه آبی پوش شدن









