بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لیگ نخبگان آسیا؛ الهلال با صدرنشینی صعود کرد

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 بهمن 1403 | 21:52

به گزارش سه‌شنبه‌شب ایرنا، در آخرین بازی از مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا تیم رده دومی الهلال عربستان در دیداری خارج از خانه به مصاف الوصل امارات رفت که پیش از این بازی در جایگاه پنجم قرار داشت.

در این بازی که از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه آغاز شد، مارکوس لئوناردو در دقیقه ۱۳ نماینده عربستان را پیش انداخت. در ادامه آندراده لیما یکبار دیگر الهلال را به گل رساند اما بعد از بررسی تصاویر کمک داور ویدئویی(VAR) این گل مردود اعلام شد تا بازی با همان تک گل لئوناردو دنبال شود.

در نیمه دوم و در دقیقه ۴۹ سالم الدوساری برای بار دوم الهلال را به گل رساند تا این تیم نیز ۲۲ امتیازی شده و در صدر جدول گروه قرار بگیرد.

تلاش تیم‌ها در دقایق باقیمانده نتیجه‌ای نداشت تا در پایان الهلال عربستان برنده این بازی باشد و به عنوان صدرنشین به مرحله بعد صعود کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *