بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صدور بیمه ورزشی آنلاین با کد ملی در 1401 فقط با کمتر از 70 هزار تومان

چه افرادی می‌توانند از بیمه ورزشی استفاده کنند؟

نویسنده : ParsFootball Multimedia News
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۶
صدور بیمه ورزشی آنلاین با کد ملی در 1401 فقط با کمتر از 70 هزار تومان

فعالیت‌های ورزشی ممکن است که با خطرات و آسیب‌های جدی همراه باشند. برای اینکه در این مواقع نگران جبران هزینه‌های ایجاد شده نباشید، می‌توانید از بیمه ورزشی استفاده کنید.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

فعالیت‌های ورزشی ممکن است که با خطرات و آسیب‌های جدی همراه باشند. برای اینکه در این مواقع نگران جبران هزینه‌های ایجاد شده نباشید، می‌توانید از بیمه ورزشی استفاده کنید. در حقیقت با تهیه این بیمه نامه تمام ورزشکارها با خیالی راحت‌تر فعالیت ورزشی خود را ادامه خواهند داد. اما سوال این است که این بیمه نامه چه پوشش‌هایی دارد یا برای چه خطراتی جبران هزینه می‌کند؟ برای آشنایی با این بیمه نامه تا انتهای متن همراه ما باشید.

بیمه ورزشی چیست؟

بیمه ورزشی یا بیمه حوادث ورزشی توسط فدراسیون پزشکی ارائه می‌شود. در این قرارداد، فدراسیون پزشکی متعهد می‌شود که در ازای دریافت حق‌بیمه، افراد را تحت پوشش‌های بیمه ورزشی قرار دهد. خدمات درماني سرپايي، بستري و پرداخت کمک هزينه‌هاي درمان ناشی از آسيب‌هاي ورزشي از جمله پوشش‌های این بیمه‌نامه است. بیمه ورزشی اعتبار یک‌ساله دارد.به طور کلی بیمه ورزشی یکی از بیمه‌های حوادث است که به صورت تخصصی برای تمام ورزشکار‌ها طراحی شده است. هر فعالیت ورزشی که در باشگاه‌ها انجام می‌شود، تحت پوشش بیمه نامه ورزشی خواهد بود. تنها باید دقت داشته باشید که خرید بیمه نامه ورزشی برای تمام ورزشکارهای حرفه‌ای الزامی ‌است.

حق‌ بیمه ورزشی در سال 1401 چقدر است؟

حق بیمه نامه برای بیمه‌های ورزشی در سال 1401 به دو صورت خواهد بود که عبارتند از:

  • سرانه حق ‌‌بیمه برای افراد ساکن در مناطق شهری 700.000 ریال
  • سرانه حق‌ بیمه برای افراد ساکن در مناطق روستایی و عشایری 500.000 ریال

کارت بیمه ورزشی چیست؟

بعد از اینکه حق بیمه برای بیمه نامه ورزشی را پرداخت کنید، فدراسیون پزشکی یک کارت با عنوان کارت بیمه ورزشی به شما تحویل می‌دهد که تمام ورزشکارهای آماتور و حرفه‌ای بتوانند هنگام بروز حادثه، خسارت دریافت کنند. همچنین نیاز است که کارت ورزشی در زمان برگزاری مسابقات همراه ورزشکار باشد تا در صورت بروز حادثه بتوان از آن استفاده کرد.

برای تهیه این کارت ورزشی کافی است که بدون صرف زمان و انرژی تنها به صورت آنلاین شرایط خرید بیمه نامه را مهیا کنید. بیمه دات کام برای سهولت تهیه این بیمه نامه در بخش محصولات بیمه‌ای خود یک بخش جداگانه برای بیمه ورزشی در نظر گرفته تا در زمان کوتاهی با توجه به شرایط ورزشکار، بیمه نامه صادر شود. بیمه دات کام (bimeh.com)  یک سامانه استعلام، مقایسه و خرید بیمه نامه است که برای بیمه‌گزار‌ها شرایط خرید بیمه را به صورت آنلاین و بدون محدودیت مکانی و زمانی فراهم کرده است.

چه افرادی می‌توانند از بیمه ورزشی استفاده کنند؟

تمام افرادی که در باشگاه‌ها و مراکز ورزشی در حال فعالیت هستند می‌توانند بیمه نامه ورزشی را تهیه کنند. اما به طور کلی این بیمه نامه برای افراد زیر قابل خریداری است:

  • ورزشکارها، آماتورها و قهرمان‌ها
  • صاحبان باشگاه‌ها، سرپرستارها و مربی‌ها
  • داوران و تمام پرسنل فدراسیون‌های ورزشی
  • تمام شرکت‌کننده‌ها در دوره‌های مربی‌گری

هر ورزشکار حرفه ای باید بیمه ورزشی داشته باشد

هر ورزشکار حرفه ای باید بیمه ورزشی داشته باشد

آیا بیمه ورزشی استثنائات دارند؟

هیات پزشکی فدراسیون برای برخی از خطرات که در اثر حادثه‌های ورزشی رخ نمی‌دهند یکسری استثنائات در نظر گرفته است که تحت پوشش بیمه نامه نیست و جبران خسارت نمی‌شود. این خطرات عبارتند از:

  • جبران خسارت‌ها و آسیب‌های غیر ورزشی زمان حضور در باشگاه
  • عدم پرداخت خسارت برای بیماری‌هایی مانند: حمله قلبی، کلیوی و گوارشی
  • جراحی مانند: آپاندیس و مشکلات استخوانی و عضلانی
  • تصادف در حین رانندگی
  • انواع پروتز، اندام مصنوعی، عصا و عینک
  • عدم پرداخت هزینه صورت حساب همراه ورزشکار در بیمارستان
  • روش‌های درمانی غیرپزشکی مانند: طب سوزنی و هومیوپاتی
  • هزینه آمبولانس
  • داروهای غیر مرتبط با رشته ورزشی

همچنین خسارت داروهای خارجی که مشابه ایرانی دارند هم جزو تعهدات نیست و پرداخت نمی‌شوند.

تصادف تحت پوشش بیمه ورزشی نیست

تصادف تحت پوشش بیمه ورزشی نیست

برای دریافت خسارت از بیمه ورزشی باید چه اقداماتی انجام داد؟

هر ورزشکار یا افرادی که تحت پوشش بیمه نامه ورزشی هستند باید بدانند که تنها 2 هفته فرصت دارند تا اعلام خسارت کنند. بعد از تشکیل پرونده می‌توان به دو صورت برای جبران خسارت‌های رخ داده اقدام کرد.

درمان با هزینه شخصی:

در روش دوم پرداخت هزینه‌ها به عهده بیمه‌گزار است و می‌توان حداکثر بعد از 10 روز برای دریافت خسارت اقدام کرد. همچنین باید مدارک مورد نیاز را به هیات پزشکی تحویل داد تا مراحل جبران خسارت و تعرفه گیری انجام شود.

مدارک لازم برای دریافت غرامت نقص عضو دائم و فوت

در صورتی که شما به عنوان بیمه‌گزار در بیمه ورزشی دچار حادثه شده‌اید و نقص عضو شما دائم است باید مدارک زیر را به هیات پزشکی فدراسیون تحویل دهید تا بررسی‌ها انجام شود و خسارت وارد شده جبران شود. این مدارک عبارتند از:

  • کارت عضویت
  • مدارک درمانی و بیمارستانی
  • گواهی پزشک معالج مبنی بر شرح دقیق خسارت
  • مدارک لازم برای دریافت غرامت فوت
  • گواهی پزشکی قانونی مبنی بر نقص عضو دائم و یا ذکر درصد نقص عضو
  • برگ گزارش حادثه ورزشی تکمیل و مهر شده توسط پزشک معالج، هیأت ورزشی مربوطه و هیأت پزشکی ورزشی

همچنین در صورتی که در بیمه حوادث ورزشی، بیمه شده فوت کند، مدارکی را هم باید تحویل داد تا غرامت فوت وی بررسی و پرداخت شود. این مدارک عبارتند از:

  • کارت عضویت
  • گواهی حصر وراث
  • اصل برگ گزارش حادثه تکمیل و مهر شده
  • گواهی پزشکی قانونی از علت فوت یا گزارش کالبد شکافی
  • گزارش مراجع انتظامی‌ (تأیید فوت در مکان ورزشی)
  • حکم مأموریت در صورت سفر ورزشی

به طور کلی بعد از اینکه فرم‌های مرتبط با مدارک مورد نیاز را به هیات پزشکی استان ارسال کردید. باید مسئول‌های مرتبط، این فرم‌ها را امضا کرده و جبران خسارت را برای بیمه‌گزار تایید کنند. همچنین ورزشکار‌ها تا سه ماه بعد از آسیب دیدگی با در دست داشتن مدارک و سند‌های پزشکی می‌توانند برای دریافت هزینه‌های درمانی خود به فدراسیون مراجعه کنند.

فرایند صدور فرم گزارش برای بیمه نامه ورزشی

برای اینکه ورزشکار بتواند هزینه‌های آسیب را دریافت کند نیاز به تحویل فرم گزارش خواهد داشت. فرایند صدور این فرم به شرح زیر است:

  • مسئول باشگاه یا ورزشگاه باید فرم گزارش را تکمیل کند. در این فرم باید اطلاعات کامل ورزشکار مانند: نام، مکان ایجاد آسیب و زمان آن را تایید و مشخص کند. همچنین ناحیه آسیب‌دیدگی هم باید قید شود و پس از آن فرم با مهر و امضای مسئول به هیات پزشکی فدراسیون ارسال شود. دقت کنید که اگر خسارت وارد شده به تایید فدراسیون پزشکی نرسد خسارتی جبران نمی‌شود.
  • فرم گزارش را باید در دو نسخه نوشت. نسخ اول را ورزشکار برای ارسال مدارک ارائه می‌کنند و نسخه دوم باید برای درج سوابق پزشکی استفاده شود. این برگ اهمیت زیادی دارد و در حقیقت حکم شناسنامه ورزشکار برای دریافت خسارت دارد. هرگونه مغایرت در این فرم باعث می‌شود اعتبار فرم گزارش از بین رود.
  • فرم باید شماره شده و در دفاتر هیات پزشکی ورزشی ثبت شود.
  • در مدت حداکثر دو هفته بعد از وقوع حادثه باید به هیئت ورزشی استان ارسال و در دبیرخانه ثبت شود.

مدیران ورزشی چه بیمه‌ای بخرند؟

مدیران و صاحبان باشگاه‌های ورزشی می‌توانند  با داشتن بیمه مسئولیت، خسارت خود را در صورت رعایت اصول ایمنی و حفاظتی در زمان حادثه طبق پوشش‌های بیمه نامه دریافت نمایند. بیمه‌نامه مسئولیت ورزشی، پرداخت خسارت حوادثی را تقبل می‌کند که دلیل آن حادثه، کوتاهی یا عدم اجرای وظیفه مدیر و مسئول و مربی مجموعه باشد. بیمه باشگاه ورزشی یکی از الزامی ترین موارد هنگام تأسیس یک مجموعه ورزشی است.

خسارات مربوط به حوادث ورزشکاران تحت پوشش بیمه است. دارا بودن کارت بیمه به منزله اطلاع و قبول شروط مندرج در آیین نامه هیئت پزشکی و ورزشی و وب سایت فدراسیون پزشکی –ورزشی است. بیمه‌نامه فقط برای کسانی صادر می‌شود که تحت نظر یکی از فدراسیون‌های ورزشی فعالیت می‌کنند. اگر ورزش به صورت شخصی و انفرادی و خارج از محیط ورزشگاه و باشگاه است؛ پوشش بیمه حوادث انفرادی توصیه می­‌شود. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به راهنمای بیمه ورزشی https://bimeh.com/mag/sport-insurance-guide/  مراجعه نمایید که در سایت bimeh.com  به شرح تمام جزییات مرتبط با این نوع بیمه ورزشکاران و باشگاه داران پرداخته شده است.

افراد تا چه سنی می‌توانند از بیمه ورزشی استفاده کنند؟

همانطور که توضیح داده شد، تمام افرادی که در مجموعه‌های ورزشی و باشگاه‌ها فعالیت می‌کنند، می‌توانند تحت پوشش بیمه نامه باشند. همچنین رشته‌های مختلفی مانند: کوه نوردی هم می‌توانند تحت پوشش این بیمه نامه باشند. تنها دقت کنید که بیمه ورزشی محدودیت سنی بین 5 سال تا 70 سال دارد و باید به این شرایط سنی توجه داشته باشید.

دسته بندی ها : اخبار داغ , رپرتاژ آگهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *