افشاگری مدیر ارتباطات پورتو: علیه طارمی کمپین ایجاد کردند
منبع : خبرگزاری مهر
به گزارش خبرنگار مهر، «فرانسیسکو جی مارکز» مدیر ارتباطات باشگاه پورتو در تازهترین گفتگوی خود به شرایط سخت این تیم برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ پرتغال پرداخت و به فشارهایی که از سوی تیمهای رقیب به مهدی طارمی و «پپه» کاپیتان پورتو وارد میشد، اشاره کرد.
مارکز با بیان اینکه حملات به باشگاه پورتو در این فصل بی سابقه بوده است، گفت: پورتو از همان ابتدای فصل مورد هدف قرار گرفت. مسابقات لیگ در حالی شروع شد که میگفتند ما قادر به پرداخت قراردادها و دستمزدها نیستیم. الان در ماه می هستیم؛ پورتو هیچ حقوق معوقه ای ندارد و قهرمان لیگ است.
مدیر ارتباطات باشگاه پورتو ادامه داد: حملات بدون وقفه و آتش بس روی پپه و طارمی ادامه یافت. کمپینی علیه مهدی طارمی شکل گرفت. سرجیو کونسیسائو (سرمربی پورتو) هم همواره مورد حمله قرار داشت. مربی ما در کلاس جهانی است مثل رئیس باشگاه. بعد از قهرمانی، او هم توسط همین آدمها مورد حمله قرار گرفت.


روز های بد مهدی طارمی ادامه دارد
گام محکم مهدی طارمی در فوتبال آسیا + جزئیات
بمب خبری از حوالی تراکتور ؛ دو ستاره تیم ملی در راه تبریز
ستاره باتجربه ایرانی با قراردادی رسمی راهی باشگاه الوصل امارات شد
مبلغ انتقال طارمی به الوصل لو رفت + جزئیات
مقصد جدید مهدی طارمی در مستطیل سبز مشخص شد + جزئیات









