متروپولیتانو به کام بارسا؛ آبیواناریها فاتح نبرد بزرگ
منبع : خبرگزاری ایلنا
تیم فوتبال اتلتیکو مادرید در هفته دوازدهم لالیگا در خانه خود شکست خورد.
به گزارش ایلنا، دیدار تیمهای اتلتیکو مادرید و بارسلونا در هفته دوازدهم لالیگا اسپانیا از ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه یکشنبه شب در ورزشگاه واندا متروپولیتانو با قضاوت خاویر روخاس برگزار شد و در نهایت این دیدار با برتری ۲ بر یک بارسلونا به پایان رسید.
در نیمه اول در دقیقه ۱۰ جولیانو سیمئونه بازیکن تیم میزبان موفق شد گل اول تیمش را به ثمر برساند. در دقیقه ۴۵ فرمین لوپز با شوت محکم در محوطه هجده قدم توانست گل تساوی تیمش را بزند. ۴۵ دقیقه اول با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در دقیقه ۶۶ فرمین لوپز نهایت استفاده را از پاس لامین یامال برد و موفق شد با بغل پای فنی برای دومین بار دروازه اوبلاک را باز کند. در نهایت این دیدار با برتری ۲ بر یک شاگردان فلیک به اتمام رسید.
اتلتیکو مادرید با این شکست ۲۸ امتیازی ماند و در رده سوم ایستاد و بارسلونا با این پیروزی ۳۳ امتیازی شد و در صدر جدول قرار گرفت.


فوق ستاره بارسلونا خیال هواداران را راحت کرد + جزئیات
ستاره کلیدی بارسلونا مصدوم شد
چلسی روی ستاره بارسلونا دست گذاشت : تو اولویت اصلی ما هستی!
خط و نشان جدی سرمربی بارسلونا برای مدعیان لیگ قهرمانان اروپا
جدایی این ستاره از ارسلونا قطعی شد
واکنش ستاره بارسلونا به باخت تلخ برابر رئال مادرید









