استقلال را دوست دارم اما پیشنهاد نداشتم/ بعد از جام ملتها از بازیها ملی خداحافظی میکنم
منبع : خبرورزشی
امید ابراهیمی هافبک تیم ملی درخصوص شایعات بازگشت به استقلال گفت: واقعیت این است که در این ۵-۶ ماه این اتفاق رخ نداده که یک مدیرعامل یا سرمربی مستقیما با خود من صحبت کند و پیشنهاد بازگشت به استقلال را به من بدهد. هیچ وقت این پیشنهاد نبود و اگر بود، قطعا روی آن فکر میکردم و علاقهمند به بازگشت بودم.
او در ادامه اظهار داشت: من به استقلال علاقهمند هستم و دوست داشتم کمک کنم اما همیشه شرایط طوری پیش رفته که پیشنهاد نبوده یا زمانی بوده که من تحت قرارداد باشگاه بودم و امکان بازگشت وجود نداشته است.
فرمانده سابق استقلال در پایان گفت: بسیاری از بازیکنان هستند که با توجه به شرایط سنی و فنی باید کنار بروند و بازیکنان جوانتر بیایند. من به شخصه اگر در جام ملتها باشم، آخرین دوره حضورم در تیم ملی خواهد بود و اگر نباشم هم تصمیم کادرفنی بوده و سعی میکنم از تیم ملی کنار بروم و جوانها به تیم ملی کمک کنند.


تمایل نداشتن استقلال به تمدید قرارداد ستاره پرحاشیه
ماندگاری دو ستاره جوان در باشگاه استقلال
بازگشت روزبه چشمی به تمرینات گروهی؛ امید به بازی با مصر
امیدواری سرپرست استقلال به عملکرد ایران مقابل مصر
مهره کلیدی تیم فوتبال استقلال ماندنی شد
سفر قریبالوقوع آسانی به تهران؛ پیوستن به تمرینات استقلال









