بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دلخوری رضاییان از گل محمدی؛ یحیی فرصت ارسال آخر را به رامین نداد!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 | 20:39

رامین رضاییان با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد.

به گزارش طرفداری، تیم های پرسپولیس و ذوب آهن امروز به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت با نتیجه ۱ بر ۱ به پایان رسید. یکی از حاشیه های این مسابقه به دقیقه ۸۵ بازی برمی گردد، جایی که یحیی گل محمدی قصد داشت دو تغییر در ترکیب تیمش ایجاد کند.

یحیی می خواست سیامک نعمتی و علیرضا ابراهیمی را به جای رامین رضاییان و سیدجلال حسینی به بازی بفرستد. وقتی تابلوی تعویض بالا آمد، رامین رضاییان پشت ضربه ایستگاهی پرسپولیسی ها ایستاده بود و چندین بار خطاب به یحیی و نیمکت پرسپولیس اعلام کرد اجازه بدهند او این ضربه را بزند و بعد از آن تغییر شکل بگیرد.

با این حال در همین زمان سیدجلال حسینی بیرون رفت و علیرضا ابراهیمی به میدان آمد و چون تعویض به صورت همزمان بود، نمی شد یکی انجام شود و دیگری نه. به همین خاطر رامین رضاییان هم زمین بازی را ترک کرد تا سیامک نعمتی به بازی اضافه شود.

این موضوع باعث دلخوری رامین رضاییان شد، به شکلی که وقتی رامین روی نیمکت نشسته بود هم مدام به تعویضش اعتراض می کرد.

این موضوع واکنش کریم باقری را به همراه داشت، آقا کریم پرسپولیسی ها به سمت رامین رضاییان رفت و به او تذکر داد به اعتراض هایش ادامه ندهد. باید دید واکنش یحیی گل محمدی به این اتفاقات چه خواهد بود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *