بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستایش سولباکن از تیمش پس از پیروزی تاریخی برابر برزیل

استاله سولباکن: پارو می‌زنیم و جلو می‌رویم

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۲
استاله سولباکن: پارو می‌زنیم و جلو می‌رویم

استاله سولباکن، سرمربی نروژ، پس از پیروزی دشوار و نفس‌گیر ۲-۱ مقابل برزیل از بازیکنانش تمجید کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جشن معروف پاروزنی بازیکنان نروژ در طول این جام جهانی به نمادی از تیم تبدیل شده است، اما برابر برزیل آن‌ها مجبور شدند از میان آب‌های پر از کوسه عبور کنند و در دقایق پایانی نیز از حملات برزیل جان سالم به در ببرند.

سولباکن در نشست خبری پس از بازی گفت:

«این گروه فوق‌العاده‌ای است. بازیکنان عاشق کنار هم بودن هستند، عالی تمرین می‌کنند، به هم کمک می‌کنند و از یکدیگر محافظت می‌کنند. ما فرهنگ بسیار قدرتمندی در تیم ساخته‌ایم و به همه اجازه می‌دهیم خودشان باشند و هرچه می‌خواهند بگویند. این موضوع بخش بسیار مهمی از هویت ماست؛ چه زمانی که همه چیز خوب پیش می‌رود و چه زمانی که شرایط سخت می‌شود.»

ارلینگ هالند با دو گل خود نقش اصلی را در پیروزی ۲-۱ نروژ و حذف برزیل ایفا کرد، اما سولباکن تأکید کرد که این موفقیت فقط به گل‌های هالند محدود نمی‌شود.

پس از پایان مسابقه، بازیکنان و هواداران بار دیگر جشن معروف پاروزنی را اجرا کردند.

سولباکن درباره این جشن گفت:

«فکر می‌کنم امروز تمام ملت نروژ در حال پارو زدن هستند. منظورم این است که نه‌تنها اینجا، بلکه در اسلو و همه شهرهای کوچک و بزرگ کشور، مردم مشغول جشن گرفتن هستند. ما هم در جام پارو می‌زنیم و جلو می‌رویم.»

او ادامه داد:

«پاروزنی برای ما نماد اتحاد است؛ اینکه همه در کنار هم هستیم. این روزها، روزهای فوق‌العاده‌ای است و تابستانی رؤیایی برای هواداران فوتبال نروژ رقم خورده است. فکر می‌کنم این روزها هوادار بودن از مربی بودن هم لذت‌بخش‌تر است.»

برخلاف انتظار، این نروژ بود که در بخش زیادی از مسابقه مالکیت توپ را در اختیار داشت. سولباکن درباره تاکتیک تیمش توضیح داد:

«برنامه ما این بود که تا حد ممکن توپ را در اختیار داشته باشیم. بعضی از بازیکنان برزیل وقتی مجبور می‌شوند مدت طولانی بدون توپ بدوند، احساس راحتی نمی‌کنند. آن‌ها در پست‌های خود بازیکنان فوق‌العاده‌ای دارند، اما شاید علاقه‌ای به دنبال کردن توپ نداشته باشند.»

در حالی که کمتر از ۱۰ دقیقه تا آغاز دیدار انگلیس و مکزیک باقی مانده بود، از سولباکن درباره ترجیحش برای حریف بعدی سؤال شد، اما او تأکید کرد که برایش تفاوتی ندارد.

سرمربی نروژ گفت:

«هیچ ترجیحی ندارم که در مرحله بعد با چه تیمی بازی کنیم. اگر مکزیک باشد، با مکزیک بازی می‌کنیم؛ اگر انگلیس باشد، با انگلیس روبه‌رو خواهیم شد.»

او در پایان افزود:

«امروز در بسیاری از دقایق مسابقه، مقابل تیمی بسیار قدرتمند، نزدیک به بهترین نسخه خودمان بازی کردیم. دیروز هم گفته بودم که اگر می‌خواهیم برنده شویم، باید در بهترین سطح خود باشیم و فکر می‌کنم امروز واقعاً به آن سطح نزدیک بودیم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *