بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

الهامی: باید انصاف داشته باشیم، آلومینیوم در نیمه اول بهتر از ما بازی کرد/ اطرافیان رحمتی برای ما حاشیه ساختند!

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 | 23:05

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ساکت الهامی پس از برتری یک بر صفر تیم فوتبال نساجی مازندران مقابل آلومینیوم اراک در فینال جام حذفی و قهرمانی تیمش اظهار داشت: بازی سختی بود و تیم آلومینیوم در نیمه اول بهتر از ما بازی کرد و اگر خوش‌شانس بود، گل هم می‌زد و باید انصاف داشته باشیم.

وی افزود: در نیمه دوم ما بودیم که توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم، گل زدیم و حتی موقعیت‌های بیشتری هم داشتیم که باز هم به گل برسیم. دو تیم اولین بار بود که در این موقعیت (فینال جام حذفی) قرار می‌گرفتند و به همین خاطر کار سخت شد.

سرمربی تیم فوتبال نساجی خاطرنشان کرد: طبیعی بود تیمی که گل زده است عقب بنشیند و در ادامه هم آنها باب میل ما بازی کردند و به بازی مستقیم روی آوردند. در ادامه هم ما روی ضدحملات می‌توانستیم به گل برسیم، اما از موقعیت‌ها استفاده نکردیم.

الهامی درباره حضور پرشمار هواداران نساجی در ورزشگاه آزادی هم اظهار داشت: بیشتر از ۳۰ هزار نفر به ورزشگاه آمدند و پنج شش ساعت قبل از بازی در ورزشگاه بودند. خدا را شاکرم که شرمنده این هواداران نشدیم و آنها نشان دادند که چه آینده‌ای در فوتبال ایران دارند. همچنین نباید آلومینیوم و اراک را نادیده بگیریم و آنها آینده خوبی خواهند داشت.

وی ادامه داد: باید به مهدی رحمتی تبریک بگویم، اما فقط به خودش و بازیکن‌های آلومینیوم تبریک می‌گویم، چون اطرافیانش در این مدت خیلی برای ما حاشیه درست کردند. این هم شروع راه مهدی رحمتی در مربیگری است و آینده مربیگری در اختیار مربیانی مثل اوست. مهدی لایق این جام هم بود.جام حذفی فوتبال| رونمایی از قهرمان جدید فوتبال ایران/ نساجی با عبور از آلومینیوم پانزدهمین قهرمان جام حذفی شد

ادامه دارد… 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *