برناردو سیلوا: کمی بد شانس بودیم؛ رئال مادرید از فرصتهایش استفاده کرد
منبع : طرفداری
برناردو سیلوا اعتقاد دارد منچسترسیتی برخلاف رئال مادرید، با فرصت سوزیهای مکرر کار را برای خودش سخت کرده است.
طرفداری | به گزارش BBC، سیلوا، کوین دی بروین، گابریل ژسوس و کوین دی بروین ۴ بار دروازه رئال مادرید در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را باز کردند ولی در نهایت این مسابقه با نتیجه ۴-۳ در ورزشگاه اتحاد به پایان رسید. سیلوا در مصاحبه پس از بازی به خبرنگار BT Sport گفت:
حقیقتا معتقدم طی ۲۰ دقیقه ابتدایی از نظر پرس کردن، کنترل بازی و خلق موقعیت خیلی خیلی خوب بودیم. حس میکنم در طول ۹۰ دقیقه میشد با نتیجه بهتری برنده از زمین بیرون بیاییم. متاسفانه سه بار نتوانستیم از برتری دو گله خودمان استفاده کنیم. این لیگ قهرمانان است و ما مقابل یکی از بهترین تیمهای دنیا بازی میکنیم. هنوز هم نتیجه خوبی است.
برناردو افزود:
بازی خوبی بود. هواداران ما باد به عملکردمان افتخار کنند. میتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم ولی فوتبال همین است. حریف از فرصتهایش استفاده کرد. پنالتی هم از ناکجا آمد. در آن زمان کنترل بازی دست ما بود. کمی بد شانس بودیم.












