محرومیت ساکت از فینال جام حذفی/عکس
منبع : خبرانلاین
تیم فوتبال نساجی مازندران در شرایطی در فینال جام حذفی مقابل آلومینیوم اراک صفآرایی میکند که سرمربی خود را در این مسابقه در اختیار نخواهد داشت.
ساکت الهامی در دقیقه ۸۲ بازی نیمه نهایی مقابل مس کرمان و پس از اعتراضهای پیاپی به داور و مجادله لفظی با مربیان حریف، با کارت زرد داور مواجه شد. این اخطار، دومین کارت زرد سرمربی نساجی در جام حذفی بود و سبب محرومیت او در فینال مسابقات شد.
الهامی پیش از دریافت کارت زرد مقابل مس کرمان، در دقیقه ۲+۹۰ دیدار مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی مقابل استقلال نیز اخطار گرفته بود تا با احتساب این دو مسابقه، دوکارته و از بازی فینال محروم شود.
هر دو کارت زرد سرمربی نساجی مازندران برابر استقلال و مس کرمان، در لیست پایانی مسابقه توسط داوران ثبت شده و به تأیید نماینده فدراسیون فوتبال هم رسیده است.
۲۵۸ ۲۵۱


لغو جام حذفی در فصل جاری؛ یکی از هیجانانگیزترین رقابتها حذف شد
تصمیم عجیب فدراسیون فوتبال در فصل جدید لیگ برتر خبرساز شد
پس از لیگ برتر ، رقابت های جام حذفی هم لغو شد + جزئیات
اولین واکنش ریکاردو ساپینتو پس از قهرمانی در قبرس
منچسترسیتی رکورد ۱۵۰ ساله را شکست
تصمیم مهم مدیران فدراسیون فوتبال ایران در شرایط کنونی + جزئیات









