بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

باقرپسند: دوست داشتیم آقا قاسم به جمع‌مان اضافه شود ولی قسمت نبود/ با برد به مسابقات بر می گردیم

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 فروردین 1401 | 12:19

مهاجم ذوب آهن در مورد شرایط این تیم صحبت کرد.

سعید باقرپسند در گفتگو با خبرنگار ورزشی ایلنا در خصوص شرایط این روزهای ذوب آهن اظهار داشت: خدا را شکر شرایط خوبی داریم و تمرینات را منظم انجام می‌دهیم. کادرفنی برنامه ریزی خوبی دارد و دیدارهای تدارکاتی در نظر گرفته است. با صنعت نفت بازی داریم و اردویی در تهران داریم که فکر می‌کنم خوب و مفید باشد. در کل شرایط خوبی داریم و آماده ادامه مسابقات می‌شویم.

وی در مورد شکست ذوب آهن در آخرین بازی مقابل نفت مسجد سلیمان گفت: ما روند خوبی داشتیم و ۴-۵ هفته پیاپی نتایج فوق العاده ای کسب کردیم ولی در این بازی شرایط متفاوت بود و به هر حال یک وقت‌هایی بدشانسی باعث می‌شود نتایجی که استحقاقش را داریم را نگیریم. ضمن اینکه گل نفت آفساید بود و همه دیدند. ما از اشتباهات داوری خیلی ضربه خوردیم. از نیم فصل دوم که من آمدم در همین چند هفته کلی امتیاز به داوری دادیم. جالب اینجاست که در ورزشگاه خانگی خودمان این اتفاقات می افتد.

مهاجم ذوب آهن افزود: به هرحال این وقفه در لیگ به ضرر تیم هایی است که در شرایط خوبی هستند. وقفه قبلی پیش از عید باعث شد ضربه بخوریم و اثرش را در بازی با نفت گذاشت و امیدوارم این بار به نفعمان شود و با برنامه ریزی شروع خوبی در مسابقات داشته باشیم و با برد بازی ها را شروع کنیم.

باقرپسند در مورد اینکه آمدن حدادی‌فر به ذوب آهن منتفی شد گفت: واقعاً دوست داشتیم این اتفاق بیافتد و آقا قاسم به تیم اضافه شود. هم فنی و هم روحی و روانی به تیم کمک می‌کرد. ایشان هیچ مشکلی با سرمربی و کادرفنی ندارد و تصمیم شخصی خودش بود فعلاً اضافه نشود ولی امیدوارم فصل بعد شرایط بازگشتش فراهم شود.

 

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *