بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ابراهیمی‌نیا: از فدراسیون قایقرانی جدا نشده‌ایم؛ بحث استقلال از مدت‌ها قبل وجود داشت/ نزدیک بود دریاچه آزادی لجن…

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۸:۲۳

سرپرست فدراسیون جدیدالتأسیس بادبانی به ارائه توضیحاتی درباره این رشته پرداخت.

خسرو ابراهیمی‌نیا، سرپرست فدراسیون تازه‌تأسیس بادبانی در گفت‌وگو با طرفداری پیرامون حضور بلندمدت خود در فدراسیون قایقرانی اظهار داشت:

فدراسیون قایقرانی ایران در واقع تشکیل شده از ۳ فدراسیون جهانی است. فدراسیون‌های روئینگ، کانوئینگ و سیلینگ در واقع تشکیل دهنده کلیت فدراسیون قایقرانی کشورمان هستند و من هم حدود ۴۰ سال در این فدراسیون به عنوان ورزشکار و مسئول و مدیر حضور داشته‌ام.

وی در ادامه بیان داشت:

فدراسیون قایقرانی ما ۴ دهه پیش بر اساس کانوئینگ بسته شده و ما تا سال‌های ابتدایی دهه ۸۰ شمسی فقط بر پایه این رشته پیش می‌رفتیم. کانو آن سبک از قایقرانی است که پارو در دست ورزشکار باشد اما سپس روئینگ با پاروی چسبیده به قایق کم کم به فدراسیون اضافه شد و آخری هم که رشته بادبانی که رشته‌ای المپیکی با تنوع بسیاری است.

ابراهیمی‌نیا درباره علت فدراسیون شدن رشته بادبانی عنوان داشت:

این رشته تنوع بسیاری دارد و به این علت که خودش مجزا یک رشته المپیکی است، باید فدراسیون مستقلی باشد. پیش از این رئیس فدراسیون قایقرانی ایران در واقع رئیس ۳ فدراسیون مجزا بوده و برای توسعه هر چه بیش‌تر رشته سیلینگ (بادبانی)، این نیاز وجود داشت. باید بگویم از سال‌های ۸۲ یا ۸۳ به بعد این درخواست استقلال رشته‌ها را داشتیم.

او راجع به این رشته ابراز داشت:

ما از همان زمان که بادبانی هم به فدراسیون قایقرانی اضافه شد، چند پایگاه در بندرانزلی یا جزیره کیش داشتیم. در واقع به علت تجمیع ۳ فدراسیون و کلی رشته در یک فدراسیون، نمی‌شد فرصت لازم برای توسعه این رشته‌ها را در فدراسیون قایقرانی گذاشت. در زمانی که وزیر فعلی ورزش و جوانان عهده‌دار پست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای بود هم این بحث جدایی را داشتیم.

سرپرست فدراسیون بادبانی تأکید داشت:

با استقلال این رشته از فدراسیون قایقرانی می‌توانیم در ابعاد همگانی و قهرمانی تمرکز و توجه بیش‌تری داشته باشیم. اگر این رشته المپیکی نبود، من به شخصه اصراری به استقلال نداشتم اما این رشته المپیکی در عین بُرد قهرمانی، بحث نشاط اجتماعی که در راستای منویات هم هست را دارد. بادبانی می‌تواند تولید اشتغال کند و جالب است بدانید که شرکت‌های داخلی هم توان ساخت قایق را دارند. این رشته به تقویت هوش، قدرت ذهنی و بدنی هم کمک زیاد می‌کند.

وی در مورد ارتباط فدراسیون جدیدالتأسیس با فدراسیون قایقرانی تصریح داشت:

من در عین حال که سرپرست بادبانی هستم، نایب‌رئیس فدراسیون قایقرانی هم هستم و در واقع با فدراسیون قایقرانی و شخص علی‌رضا سهرابیان یکی هستیم و جدا نشده‌ایم. دفترمان فعلاً همان دفتر نایب‌رئیسی فدراسیون قایقرانی است و در حال کادرسازی از نیروهای زبده و باتجربه هستیم. هنوز فرصت تعیین و تخصیص بودجه به فدراسیون نشده و موفق به ارتباط با آرش فرهادیان در این رابطه نشده‌ام.

ابراهیمی‌نیا در ادامه این بحث اذعان داشت:

سازمان منطقه آزاد کیش به ما پیشنهاد دفتری در محل بلوار آفریقا را داده اما فقط در حد صحبت بوده و چیزی قطعی نیست. از سوی وزارت ورزش و جوانان هم دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها در ورزشگاه امجدیه به ما تخصیص پیدا کرده که من موفق به تغییر آن محل تاکنون نشده‌ام. خزانه‌دار فدراسیون را تعیین کرده‌ام و سرپرست دبیری را هم تا روزهای آتی مشخص می‌کنم تا سازوکار فدراسیون شکل بگیرد.

او در خصوص این که آیا افزایش فدراسیون‌ها مانع از چابک‌سازی نمی‌شود؟ عنوان داشت:

اوایل انقلاب مشکلاتی در قایقرانی داشتیم چون این ورزش طاغوتی اعلام شده بود. ما در آن زمان یک قایق موتوری را داخل دریاچه آزادی می‌انداختیم و می‌گشتیم؛ اگر این کار را نمی‌کردیم که دیگر دریاچه لجن می‌بست و می‌مُرد! تحرک موتور قایق باعث می‌شد این لجن‌ها از بین برود و کم کم هم مجدد قایقرانی و اسکی روی آب که من ورزشکار همان رشته بوده‌ام، به ورزش ایران برگشت.

سرپرست باسابقه فدراسیون بادبانی در این باره خاطرنشان ساخت:

بحث جدایی اسکی روی آب از قایقرانی در سال ۱۳۸۷ و دوره احمد دنیامالی به علت رانت‌هایی که پیش آمده بود، پیش آمد و حوصله درگیری در این باره وجود نداشت. این رشته قابلیت فدراسیون شدن نداشت و انجمن شد چون المپیکی نبوده اما بادبانی فرق دارد. حتی بحث جدایی دراگون‌بوت هم از فدراسیون قایقرانی وجود داشت اما در آن رشته ما یک زمانی بود که ۲۰ نفر برای حضور در یک قایق هم نداشتیم، چه برسد به چند قایق و ایجاد رقابت.

وی در ادامه این مبحث بیان داشت:

بادبانی چون المپیکی است، با مدیریت و ساختار جدید قطعاً اگر با بودجه مناسب و حمایت خوبی همراه شود، دقیقاً چابک‌سازی هم خواهد شد و در آخر به نفع ورزش ماست. همان طور که در روئینگ با تمرکزی که گذاشتیم به سهمیه المپیک رسیدیم و در کانوئینگ هم به مقام جهانی رسیدیم، در بادبانی هم این امر ممکن خواهد بود.

ابراهیمی‌نیا در پایان گفت:

با این جداسازی دیگر در حق رشته‌ای اجحاف نمی‌شود و متمرکز روی سیلینگ به کارمان ادامه می‌دهیم. من مسئول هستم تا ساختار حقیقی و حقوقی فدراسیون را تشکیل بدهم و زیرساخت‌های مناسبی را ایجاد کنم. پس از تعیین مجمع و هیأت‌های استانی، قطعاً انتخابات را در سریع‌ترین حالت و زمان ممکن برگزار می‌کنیم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *