بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دلیل خشم قربانی بعد از شکست آلومینیوم چه بود؟

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۹:۴۰

سرمربی آلومینیوم پس از شکست مقابل صنعت نفت، حرف‌هایی زد که نشان می‌داد از برخی اقدامات سران باشگاه ناراحت است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پیروز قربانی در نشست خبری بعد از دیدار تیم فوتبال آلومینیوم اراک مقابل فجر سپاسی شیراز که با شکست ۲ بر یک تیم اراکی همراه بود، اظهاراتی مطرح کرد که به نظر می‌رسید در آن، مدیران باشگاه را خطاب قرار داده است.

سرمربی آلومینیوم با پذیرش مسئولیت شکست مقابل شاگردان سیروس پورموسوی گفت: روزی که کسی غیر از اعضای کادر فنی در مسائل فنی تیم من دخالت کند، روز مرگ من است. من مسئول فنی تیم هستم و اگر مدیرعامل یا اعضای هیئت مدیره مشکلی (درباره مسائل فنی) دارند، باید به من بگویند.

پیگیری‌های تسنیم نشان می‌دهد میثم مجیدی عضو هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم که از این شکست ناراحت بود، بعد از پایان مسابقه با بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه صحبت و نکاتی را به آنها گوشزد کرد. اتفاقی که خشم قربانی را به دنبال داشت و سبب شد سرمربی آلومینیوم در این زمینه به‌صورت جدی به مجیدی تذکر بدهد. قربانی در نشست خبری هم خشم خود را از این اقدام عضو هیئت مدیره آلومینیوم پنهان نکرد.

در فضای مجازی اخباری مبنی بر کتک‌کاری میان سرمربی و عضو هیئت مدیره آلومینیوم اراک منتشر شد که پیگیری‌های تسنیم، این اتفاق را تأیید نمی‌کند.

تیم آلومینیوم با کسب ۱۳ امتیاز در جایگاه ششم جدول لیگ برتر فوتبال قرار گرفته و روز جمعه اول آبان در هفته دهم رقابت‌ها، میزبان ذوب‌آهن اصفهان خواهد بود.

/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *