بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یاسین یزدی: طلای جهان را به مادرم تقدیم می‌کنم/ هدفم قهرمانی المپیک است+ فیلم

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | ۹:۴۱


دارنده مدال طلای وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال جهان، با اشاره به دشواری‌های اعزام تیم ملی ایران به آمریکا گفت: با وجود صدور دیرهنگام ویزا و شرایط سخت اعزام، توانستیم با تلاش و همدلی عنوان قهرمانی جهان را کسب کنیم و امیدوارم در آینده به مدال طلای المپیک نیز دست پیدا کنم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، یاسین یزدی، ملی‌پوش وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران، پس از کسب مدال طلای رقابت‌های جهانی زیر ۲۳ سال، درباره شرایط حضور در این مسابقات و قهرمانی تیم ملی ایران اظهار داشت: خدا را شکر با وجود شرایط سختی که داشتیم و صدور ویزاها در لحظات پایانی، توانستیم در مسابقات حاضر شویم. خوشبختانه همه چیز دست به دست هم داد تا هم من به مدال طلا برسم و هم تیم ملی ایران عنوان قهرمانی جهان را کسب کند.

وی با اشاره به حساسیت دیدار فینال وزن ۸۷ کیلوگرم و نقش نتیجه این مسابقه در تعیین تیم قهرمان افزود: «کشتی من آخرین مسابقه بود و حساسیت بسیار بالایی داشت، زیرا قهرمانی تیمی میان ایران و قزاقستان به نتیجه این دیدار بستگی داشت. خدا را شکر توانستم حریفم را شکست دهم و با کسب پیروزی، پرچم ایران را بالا ببرم و در قهرمانی تیم ملی سهیم باشم.

دارنده مدال طلای کشتی فرنگی امیدهای جهان درباره اهداف آینده خود تصریح کرد: ما تابع تصمیمات و دستورات کادر فنی هستیم و به‌عنوان سرباز تیم ملی تلاش می‌کنیم وظایفمان را به بهترین شکل انجام دهیم. امیدوارم با ادامه تمرینات و تلاش بیشتر، روزی بتوانم به مدال طلای المپیک دست پیدا کنم.

یزدی همچنین درباره همکاری با حسن رنگرز، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی، گفت: کار کردن با حسن رنگرز فوق‌العاده و بسیار عالی بوده است.

این ملی‌پوش کشورمان در پایان درباره اینکه مدال طلای جهانی خود را به چه کسی تقدیم می‌کند، اظهار داشت: این مدال را به مادر عزیزم تقدیم می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *