فارس قهرمان مسابقات والیبال بانوان در سومین دوره المپیاد پرچم شد
منبع : خبرگزاری دانشجو
سومین دوره المپیاد پرچم در رشته والیبال بانوان با حضور نمایندگان ۲۳ استان کشور و پس از چهار روز رقابت در شهرستان فلاورجان استان اصفهان با قهرمانی فارس به پایان رسید.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازیهای بومی محلی، سومین دوره مسابقات المپیاد پرچم در رشته والیبال ویژه بانوان، به میزبانی هیئت ورزش روستایی، عشایری و بازیهای بومی محلی استان اصفهان و همراهی اداره کل ورزش و جوانان استان، به مدت چهار روز در شهرستان فلاورجان برگزار شد.
در این دوره از رقابتها، نمایندگان ۲۳ استان کشور حضور داشتند و تیمهای شرکتکننده در فضایی رقابتی، برای کسب عنوانهای برتر به مصاف یکدیگر رفتند. حضور گسترده استانها در این رویداد، جلوهای از ظرفیت ورزش بانوان در مناطق مختلف کشور و فرصتی برای تقویت تعامل و همدلی میان ورزشکاران بود.
در پایان این رقابتها، تیم استان فارس با کسب عنوان قهرمانی بر سکوی نخست ایستاد. استان کرمان مقام دوم را به دست آورد و تیم استان بوشهر نیز با قرار گرفتن در جایگاه سوم، به کار خود در این دوره از مسابقات پایان داد.
المپیاد پرچم در کنار ایجاد فرصت رقابت و نمایش توانمندیهای ورزشکاران، بستری برای توسعه ورزش بانوان، تقویت نشاط اجتماعی و گسترش مشارکت ورزشی در مناطق روستایی و عشایری به شمار میرود؛ رویدادی که با حضور نمایندگان استانهای مختلف، زمینه معرفی استعدادها و تقویت جایگاه ورزش در سطح مناطق روستایی و عشایری را فراهم میکند.
برگزاری سومین دوره این رقابتها در استان اصفهان، با میزبانی شهرستان فلاورجان، در راستای تداوم فعالیتهای ورزشی و فراهم کردن فرصت حضور بانوان ورزشکار از سراسر کشور در رویدادهای ملی انجام شد.












