بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شجاع خلیل‌زاده در جمع برترین‌های هفته دوم لیگ نخبگان آسیا

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ | ۹:۰۷

شجاع خلیل‌زاده، مدافع تراکتور، پس از نمایش قابل قبول در دیدار مقابل الشمال قطر، در تیم منتخب هفته دوم لیگ نخبگان آسیا از نگاه سوفاسکور قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شجاع خلیل‌زاده با عملکرد دفاعی خود در دیدار تراکتور مقابل الشمال قطر، در جمع ۱۱ بازیکن برتر هفته دوم لیگ نخبگان آسیا قرار گرفت.

مدافع باتجربه تراکتور در مسابقه‌ای که با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید، ۹۰ دقیقه در زمین حضور داشت و با عملکرد خود در خط دفاعی، نقش مهمی در بسته ماندن دروازه نماینده ایران ایفا کرد.

خلیل‌زاده در این مسابقه هفت دفع توپ، سه تکل، یک قطع پاس و چهار بازیابی توپ به ثبت رساند. او همچنین در چهار نبرد زمینی از پنج تقابل موفق بود و در طول مسابقه اجازه نداد بازیکنان حریف از او عبور کنند.

این نمایش باعث شد مدافع تراکتور در ترکیب منتخب هفته دوم لیگ نخبگان آسیا از نگاه سوفاسکور قرار بگیرد. خلیل‌زاده در این فهرست با کسب امتیاز ۸، یکی از سه مدافع برتر هفته بود.

در کنار شجاع خلیل‌زاده، سردار آزمون، مهاجم ایرانی شباب‌الاهلی امارات، نیز با کسب امتیاز ۸.۴ در تیم منتخب هفته دوم قرار گرفت. آزمون در دیدار مقابل الاتحاد عربستان موفق شد دو بار دروازه حریف را باز کند تا دو بازیکن ایرانی در جمع برترین‌های این هفته از رقابت‌های آسیایی حضور داشته باشند.

حضور خلیل‌زاده و آزمون در این ترکیب، عملکرد بازیکنان ایرانی در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا را برجسته کرد؛ یکی با نمایش دفاعی در پیراهن تراکتور و دیگری با گلزنی برای شباب‌الاهلی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *