کارواخال به ختافه پیوست
منبع : خبرگزاری تسنیم
مدافع پیشین تیم فوتبال رئال مادرید به ختافه ملحق شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه ختافه بعدازظهر امروز (سهشنبه) به طور رسمی از به خدمت گرفتن دنی کارواخال به عنوان بازیکن آزاد خبر داد. قرارداد این مدافع اسپانیایی با این باشگاه مادریدی تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد. او بلافاصله هم به تمرینات ختافه اضافه شد تا فوتبالش را زیرنظر خوسه بوردالاس ادامه دهد.
کارواخال ۳۴ ساله در پایان فصل گذشته در حالی پس از ۱۳ فصل رئال مادرید را ترک کرد که دوران پُرافتخاری را با این تیم تجربه کرد که همراه با کسب ۲۷ جام بود، از جمله شش قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، شش قهرمانی در جام جهانی باشگاهها، پنج قهرمانی در سوپرجام اروپا، چهار قهرمانی در لالیگا، دو قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و چهار قهرمانی در سوپرجام اسپانیا.
این مدافع اسپانیایی که در کارنامه حرفهایاش ۵۱ بازی ملی با پیراهن تیم ملی کشورش به همراه قهرمانی در یورو ۲۰۲۴ و قهرمانی در لیگ ملتهای اروپا در فصل ۲۳-۲۲ دیده میشود، در ۴۵۱ بازی برای رئال مادرید به میدان رفت و ۱۴ گل هم به ثمر رساند.
ختافه در حال حاضر با کسب ۸ امتیاز در رده چهاردهم جدول ۲۰ تیمی لالیگا جای دارد.
/












