واکنش فوری رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال؛ رونالدو به تیم ملی بازگشت؟
منبع : خبرورزشی
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال از بازگشت کریستیانو رونالدو به تیم ملی خبر داد.
پدرو پروئنسا، رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال، با تأکید بر تمایل این فدراسیون به بازگشت کریستیانو رونالدو به تیم ملی، اعلام کرد که در روزهای اخیر، حفظ آرامش و تمرکز تیم در اولویت قرار داشته است. او همچنین تأکید کرد که هدف اصلی پرتغال در این مقطع از لیگ ملتهای اروپا محقق شده است.
پروئنسا روز شنبه، ۱۰ اکتبر، در حاشیه مراسم افتتاح زمین جدید انجمن فوتبال پورتو، درباره پرونده انضباطی کاپیتان تیم ملی پرتغال صحبت کرد. این پرونده پس از ترک اردوی تیم ملی در دانمارک از سوی رونالدو، در کمیته انضباطی فدراسیون به جریان افتاد.
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در این باره گفت: «همه، بدون استثنا، خواهان بازگشت رونالدو هستند.»
با وجود حواشی اخیر پیرامون این ستاره پرتغالی، پروئنسا تأکید کرد که اولویت اصلی، محافظت از آرامش و تمرکز تیم بوده است.
او گفت: «در ۱۴ روز گذشته، تمرکز ما روی مسائل فنی و ورزشی، سرمربی جدید و روشهای تازه کاری بود. ما میخواهیم قهرمان لیگ ملتهای اروپا شویم.»
رئیس فدراسیون پرتغال همچنین با اشاره به رویکرد مجموعه در مدیریت شرایط اخیر، اظهار داشت: «چهار بازی بسیار مهم پیش رو داشتیم و لازم بود آرامش تیم را حفظ کنیم؛ کاری که بهخوبی انجام دادیم. چهار بازی و چهار پیروزی.»
پروئنسا در ارزیابی عملکرد تیم ملی در این مسابقات نیز رضایت کامل خود را از نتایج به دست آمده ابراز کرد و گفت: «صعودمان را قطعی کردهایم و این همان چیزی بود که برایمان اهمیت داشت.»
او در ادامه افزود: «فقط یک امتیاز تا قطعی کردن رتبه نخست فاصله داریم. این هدف اصلی ما بود و به آن دست پیدا کردیم.»
بیشتر بخوانید: محرومیت رونالدو از تیم ملی پرتغال/ کریستیانو ۶ ماه با سلسائو نخواهد بود؟


اقدام جنجالی فدراسیون فوتبال علیه کریستیانو رونالدو خبرساز شد !! + جزئیات
رونالدو علنا بیخیال پرتغال شد + جزئیات
واکنش جنجالی سرمربی پرتغال پس از اقدام عجیب رونالدو !! + جزئیات
پشت پرده حضور ستاره خارجی پرسپولیس در ایران چه بود ؟ + جزئیات
رونالدو در آستانه جدایی از النصر ؛ مقصد بعدی کجاست؟
مرگ غم انگیز ستاره ۲۵ ساله رئال اسپورت کلوب در جریان بازی دوستانه در پرتغال









