کلوب| استقلال بدون یاسر، حریفی آسان برای همه
منبع : خبرورزشی
تساوی در تبریز در اصل هیچ کدام از دو تیم آبی و قرمز را راضی نکرد و بیشتر می توان گفت که مجبور به تساوی شدند.
استقلال در نیمه اول یک سر و گردن بالاتر و بهتر از تراکتور میزبان بازی کرد و با اینکه بیشتر صاحب توپ و میدان نبود، اما در ایجاد موقعیت خطرناک برتر از تراکتوری ها بود. به گل اول بازی رسید و یکی دو موقعیت دیگر را هم از دست داد.
اما نیمه دوم کاملا قافیه برگشت و تیمی که هم صاحب توپ بود و هم میدان و هم در ایجاد موقعیت بهتر و خطرناک تر از حریفش بود، تراکتور میزبان بود.
آنقدر خطرناک بازی کرد که به گل تساوی رسید که با دستور داور مردود اعلام شد، استقلالی ها خوشحال از مردود شدن گل بودند که گل دوم و در اصل گل تساوی بازی را دریافت کردند. استقلال نیمه دوم بسیار آشفته بود، تیمی که در نیمه اول روی دست یاسر آسانی می چرخید، با مصدومیت و تعویض او از ابتدای نیمه دوم، تبدیل به تیمی دیگر شد تا جای خالی این بازیکن در نیمه دوم به پاشنه آشیل استقلالی ها تبدیل شود.
حالا همگان متوجه حضور پر تاثیر و مهم شماره ۷ استقلالی ها شده و این یک نقطه ضعف بسیار قوی برای استقلا است. نقطه ضعفی که تراکتوری ها به خوبی توانستند از آن نهایت استفاده را ببرند و بعد از این، سایر رقبا هم می دانند از کجا باید به استقلال ضربه بزنند.
محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد
شما همراهان دستبهقلم خبرورزشی هم میتوانید برای ارتباط با باشگاه خبرنگاران و ارسال یادداشت، روی این لینک کلیک فرمایید.


تأکید پیشکسوت استقلال بر انگیزه بالای این تیم برای رسیدن به صدر جدول در جدال با تراکتور
حضور ستاره کروات تراکتور و کابوس همیشگی استقلال در بازی مقابل این تیم
تقابل دوباره نکونام با استقلال پس از دو سال و یک هفته، این بار روی نیمکت تراکتور
حواشی قرارداد یاسر آسانی ظاهراً قرار نیست به این زودیها تمام شود
انتظار گلزنی عناصر هجومی استقلال در دیدار امشب برابر تراکتور
ناکامی ستاره محبوب تراکتور در گلزنی به استقلال در ۱۲ تقابل قبلی









