بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رونمایی از کتاب شهید کشتی‌گیر/ دبیر: نترسید به فدراسیون فوتبال نمیایم!

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۸


مراسم رونمایی از کتاب «صاحب این عکس مفقودالاثر است» با محوریت زندگی شهید کشتی‌گیر محمد حاجیلوئی، ظهر امروز در فدراسیون کشتی برگزار شد؛ مراسمی که در کنار معرفی پنجاه‌وچهارمین اثر منتشرشده از سوی فدراسیون، با اظهارات علیرضا دبیر درباره فوتبال ایران و همچنین ضرورت پاسداشت یاد و راه شهدا همراه بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز چهارشنبه ۱۵ مهرماه، موزه افتخارات کشتی ایران میزبان مراسم رونمایی از تازه‌ترین کتاب منتشرشده از سوی فدراسیون کشتی بود؛ مراسمی با حضور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، جمعی از پیشکسوتان، اهالی کشتی و اصحاب رسانه که در جریان آن کتاب «صاحب این عکس مفقودالاثر است» رونمایی شد.

این کتاب به قلم محمدرسول رستمی و با همکاری مرکز مستندنگاری فدراسیون کشتی و انتشارات گلگشت منتشر شده و روایتگر زندگی شهید کشتی‌گیر محمد حاجیلوئی است. با انتشار این اثر، تعداد کتاب‌های منتشرشده از سوی فدراسیون کشتی به ۵۴ عنوان رسید؛ آثاری که بخشی از آنها به ثبت تاریخ شفاهی، زندگی قهرمانان و چهره‌های اثرگذار کشتی و همچنین شهدای این رشته اختصاص دارد.

دبیر: در برابر شهدا پاسخ روشنی نداریم

بخش مهمی از صحبت‌های علیرضا دبیر در این مراسم به موضوع شهدا و مسئولیتی که جامعه امروز در قبال آنان دارد اختصاص پیدا کرد.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به ضرورت حفظ یاد و آرمان شهدا گفت اگر قرار باشد انسان‌ها با عدل الهی سنجیده شوند، شرایط دشواری خواهند داشت و ابراز امیدواری کرد که خداوند با فضل خود با بندگانش رفتار کند.

دبیر همچنین با اشاره به شهدای جنگ‌های اخیر تأکید کرد اگر شهدا از مسئولان و مردم بپرسند پس از شهادت آنان برای کشور چه کرده‌اند، دست‌کم خودش پاسخ روشنی برای این پرسش ندارد.

او گفت: «اگر شهدای جنگ‌های اخیر از ما بپرسند من را زدند و شهید کردند، شما چه کار کردید؟ من یکی واقعاً جوابی ندارم بدهم. جواب تک‌تک شهدا را نمی‌توانیم بدهیم.»

رئیس فدراسیون کشتی در ادامه ابراز امیدواری کرد که شیوه زندگی و عملکرد افراد به گونه‌ای باشد که بتوانند در دفاع از کشور، اسلام و مردم مسئولیت خود را به درستی انجام دهند و در برابر شهدا پاسخی برای ارائه داشته باشند.

از رونمایی کتاب تا فوتبال؛ دبیر: هنوز درباره فوتبال صحبت نکرده‌ام

بخش دیگری از صحبت‌های رئیس فدراسیون کشتی در حاشیه این مراسم به فوتبال ایران اختصاص داشت؛ موضوعی که طی روزهای اخیر برخی اظهارات منتسب به دبیر درباره ورود نهادهای مختلف به مسائل فوتبال را به دنبال داشته است.

دبیر با رد برخی برداشت‌ها از سخنانش گفت هنوز به صورت جدی درباره فوتبال صحبت نکرده و در زمان مناسب مواضع خود را مطرح خواهد کرد.

او در این باره گفت: «درباره فوتبال هنوز صحبتی نکردم؛ هنوز چوب را برنداشتم. به موقع صحبت می‌کنم.»

رئیس فدراسیون کشتی همچنین تأکید کرد که هیچ‌گاه نگفته قوه قضاییه باید به فوتبال ورود کند و منظور او حضور و توجه دولت و مجلس به مسائل این رشته بوده است.

دبیر در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز شائبه تمایلش برای حضور در فدراسیون فوتبال را رد کرد و گفت: «هیچ زمانی نمی‌خواهم به فدراسیون فوتبال بیایم؛ یک عده نترسند.»

او با این حال بر ظرفیت فوتبال ایران برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ تأکید کرد و افزود که باور دارد ورزشکار و مدیر ایرانی می‌تواند در فوتبال نیز به بالاترین افتخارات دست پیدا کند.

«علیرضا دبیر:فوتبال را از کودکی دنبال می‌کردم»

رئیس فدراسیون کشتی برای توضیح علاقه دیرینه خود به فوتبال، به خاطره‌ای از سال‌های کودکی‌اش اشاره کرد و گفت در سال ۱۳۶۰، زمانی که پرویز مظلومی به پرسپولیس گل زد، کنار زمین حضور داشته است.

دبیر تأکید کرد که در آن سال‌ها کمتر مسابقه‌ای را از دست می‌داده و علاقه او به فوتبال موضوع تازه‌ای نیست. او گفت اگر درباره مسائل فوتبال اظهارنظر می‌کند، دلیلش نگرانی برای این رشته و علاقه‌ای است که از سال‌های دور نسبت به فوتبال داشته است.

به این ترتیب، مراسمی که با هدف رونمایی از کتاب زندگی‌نامه یک شهید کشتی‌گیر برگزار شده بود، علاوه بر پرداختن به فعالیت‌های فرهنگی و مستندنگاری فدراسیون کشتی، به محلی برای بیان دیدگاه‌های رئیس این فدراسیون درباره شرایط فوتبال ایران و مسئولیت اجتماعی ورزش در قبال شهدا نیز تبدیل شد.

انتشار کتاب «صاحب این عکس مفقودالاثر است» تازه‌ترین اقدام فرهنگی فدراسیون کشتی است؛ اثری که با ثبت و روایت زندگی شهید محمد حاجیلوئی، شمار آثار منتشرشده توسط این فدراسیون را به ۵۴ عنوان رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *