بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یک گل و دبل پاس‌گل؛ خداحافظی باشکوه مسی با آرژانتین

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | ۵:۴۸

تیم ملی آرژانتین با درخشش لیونل مسی در آخرین بازی ملی‌اش موفق شد بنین را در دیداری دوستانه با نتیجه ۳-۰ شکست دهد.

استادیوم مونومنتال بوئنوس آیرس میزبان شبی باشکوه در تاریخ فوتبال بود؛ دیدار دوستانه بین آرژانتین و بنین که آخرین و دویست‌وهشتمین بازی لیونل مسی با لباس آلبی‌سلسته بود و این تیم در پایان با نتیجه ۳-۰ در آن پیروز شد.

آرژانتین از همان دقیقه اول بازی برای گلزنی و به‌خصوص به گل رسیدن لیونل مسی تلاش کرد؛ در دقیقه ۱۰ هم استادیوم یکپارچه اسطوره‌شان را تشویق کردند. در دقیقه ۲۴ اولین موقعیت خوب نصیب مسی شد که ضربه او با فاصله اندک از پشت شش‌قدم بیرون رفت. دقیقه ۳۲ هم پاس بیرون پای زیبای لائوتارو مارتینس به مسی رسید و کاپیتان ضربه‌اش را زد که راهی به دروازه پیدا نکرد. یوزپلنگ‌ها حریف سرسخت و دندان‌گردی برای آرژانتین بودند و نیمه اول حتی در دو موقعیت خطرناک هم ظاهر شدند، اما در نهایت این نیمه بدون گل تمام شد.

لیونل مسی در دیدار آرژانتین - بنین

در حالی که همه منتظر گلزنی مسی بودند، لئو کرنری ارسال کرد که نیکولاس اوتامندی در دقیقه ۴۸ آن را تبدیل به گل نخست آلبی‌سلسته کرد و در نقش گل‌ساز ظاهر شد. نکته جالب این‌که اوتامندی هم برای آخرین مرتبه پیراهن آرژآنتین را پوشید و لحظاتی پس از گلزنی هم زمین را ترک کرد.

شادی گل نیکولاس اوتامندی و لیونل مسی در دیدار آرژانتین - بنین

دقیقه ۶۱ هم نیکو پاس که تازه به میدان آمده بود، با پاس دیگری از مسی شوتی دیدنی زد که گل دوم به ثبت رسید.

شادی گل نیکو پاس در دیدار آرژانتین - بنین

سرانجام لیونل مسی از روی نقطه پنالتی به گلی که می‌خواست رسید و در دقیقه ۷۱ این ضربه تبدیل به گل شماره ۱۲۶ او در بازی‌های ملی شد. پس از گل مسی، فرصت‌های خوب دیگری را بازیکنان آلبی‌سلسته و خود مسی از دست دادند تا با همان سه گل برتری، لئو را بدرقه کنند.

شادی گل لیونل مسی در دیدار آرژانتین - بنین

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *