بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی ناگویا

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۲۰:۳۵

وزیر ورزش و جوانان شامگاه امشب (سه شنبه ۱۴ مهر ماه) از اردوی تیم‌های ملی پارادوومیدانی و فوتبال و جودوی کم بینایان و نابینایان و تیم ملی والیبال نشسته و بسکتبال با ویلچر مردان نیز بازدید کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، احمد دنیامالی در فاصله یک هفته تا آغاز اعزام کاروان ایران به پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی، ابتدا از اردوی تیم‌های ملی پارادوومیدانی و فوتبال و جودوی نابینایان و کم‌بینایان بازدید کرد و با ملی‌پوشان این رشته‌ها به گفت‌و‌گو پرداخت.

کاروان ورزش توانیابان و معلولان ایران در این دوره با ۱۶۶ ورزشکار راهی ناگویا می‌شود که سهم قابل توجهی از این تعداد به پارادوومیدانی اختصاص دارد. در ترکیب تیم ملی پارادوومیدانی نیز ۴۴ ورزشکار دختر و پسر حضور دارند و این رشته یکی از امید‌های اصلی ایران برای کسب مدال در این رقابت‌ها محسوب می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان در جریان این بازدید ضمن گفت‌و‌گو با ملی‌پوشان، برای آنها در رقابت‌های پیش‌رو آرزوی موفقیت کرد. پارادوومیدانی در دوره‌های گذشته بازی‌های پاراآسیایی نیز سهم قابل توجهی در مدال‌های کاروان ایران داشته است.

با توجه به اهمیت عملکرد پارادوومیدانی در رویداد‌های بین‌المللی، فدراسیون مستقل این رشته نیز با تصمیم وزارت ورزش و جوانان تشکیل شده است.

دنیامالی در ادامه بازدید‌های خود، در تمرین تیم‌های ملی والیبال نشسته و بسکتبال با ویلچر مردان نیز حضور یافت و دقایقی از روند تمرین این دو تیم را از نزدیک تماشا کرد.

والیبال نشسته مردان ایران که از قدرت‌های اصلی جهان و آسیا محسوب می‌شود، آخرین مراحل آماده‌سازی خود برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا را پشت سر می‌گذارد. تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان نیز با هدف حضور در جمع مدعیان و کسب عنوان قهرمانی راهی این رقابت‌ها خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان در گفت‌و‌گو با کادر فنی دو تیم، در جریان آخرین وضعیت آمادگی ملی‌پوشان قرار گرفت. اعضای تیم‌های والیبال نشسته، بسکتبال با ویلچر، بوچیا و پاراتیراندازی بانوان نیز در این دیدار حضور داشتند و درباره روند آماده‌سازی خود با دنیامالی گفت‌و‌گو کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *