طرفداری | امیلیانو مارتینز، دروازه‌بان ۳۳ ساله استون ویلا، از سوی نمایندگانش به چلسی پیشنهاد شده و مدیران این باشگاه در حال بررسی امکان جذب او پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات هستند.

به گزارش دیوید اورنستین، آینده مارتینز در ویلا پارک بیش از هر زمان دیگری نامشخص به نظر می‌رسد. اوایل ماه جاری، استون ویلا و یوونتوس بر سر انتقال این دروازه‌بان آرژانتینی وارد مذاکره شدند، اما این مذاکرات در نهایت به توافق نهایی منجر نشد.

با وجوذ منتفی شدن انتقال مارتینز، استون ویلا زیون سوزوکی را از پارما به خدمت آورد تا دروازه‌بان شماره یک آینده این تیم باشد. همین موضوع جایگاه دیبو مارتینز را بیش از پیش زیر سؤال برد؛ به‌طوری که در دیدار افتتاحیه لیگ برتر مقابل برایتون، مارکو بیزوت در ترکیب اصلی قرار گرفت.

چلسی به دنبال تقویت دروازه

چلسی فصل جدید را با رابرت سانچز درون دروازه آغاز کرد، اما نمایش او برابر فولام با انتقادهای زیادی همراه شد. سانچس روی هر دو گل حریف مقصر بود و شاگردان ژابی آلونسو در نهایت با نتیجه ۳-۲ پیروز شدند.

در همین حال، مایک پندرز، دروازه‌بان ۲۱ ساله‌ای که پس از یک فصل موفق به‌صورت قرضی در استراسبورگ به استمفوردبریج بازگشته، روی نیمکت حضور داشت. با این وجود، چلسی همچنان در حال ارزیابی گزینه‌های باتجربه برای تقویت خط دروازه است و نام مارتینز یکی از گزینه‌های جدی مطرح‌شده در باشگاه است. گلر آرژانتینی آماده است که راهی استمفوردبریج شود.

دومین تابستان متوالی برای تلاش جهت جدایی

این دومین تابستان پیاپی است که مارتینز به دنبال ترک استون ویلا است. تابستان گذشته نیز منچستریونایتد برای جذب او وارد مذاکره شد و حتی در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات پیشنهادی قرضی ارائه داد، اما استون ویلا با آن مخالفت کرد. یونایتد در نهایت سنه لامنز را از رویال آنتورپ به خدمت گرفت.