بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

توافق استون ویلا با چلسی برای جذب قرضی گارناچو

طبق گزارش‌ها، باشگاه استون ویلا برای جذب آلخاندرو گارناچو به توافق رسید

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۶
طبق گزارش‌ها، باشگاه استون ویلا برای جذب آلخاندرو گارناچو به توافق رسید

استون ویلا و چلسی در روزهای اخیر مذاکرات گسترده‌ای درباره چندین انتقال مختلف داشته‌اند. پس از آنکه استون ویلا مورگان راجرز را با مبلغی در حدود ۱۱۷ میلیون پوند به چلسی فروخت، این باشگاه برای جذب گارناچو، ستاره سابق منچستریونایتد، وارد عمل شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

استون ویلا پس از فروش راجرز به چلسی (حدود ۱۱۷ میلیون پوند)، برای جذب گارناچو (ستاره سابق منچستریونایتد) وارد عمل شد.
گارناچو در چلسی عملکرد موفقی نداشته و مدیران با جدایی او موافقت کرده‌اند.
ویلا ابتدا به دنبال جذب قرضی این وینگر آرژانتینی بود.

این انتقال در روزهای اخیر به سرعت پیشرفت کرد و فابریتزیو رومانو لحظاتی پیش گزارش داد که اکنون دو باشگاه بر سر این انتقال به توافق رسیده‌اند.

رومانو در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«استون ویلا برای جذب آلخاندرو گارناچو از چلسی به توافق رسید. این انتقال نهایی شد!

توافق کامل بین دو باشگاه برای انتقال قرضی انجام شده و بندی در قرارداد وجود دارد که در صورت تحقق برخی شرایط، بند خرید به صورت اجباری فعال خواهد شد. اونای امری شخصاً خواهان جذب گارناچو بود. تست‌های پزشکی او نیز برنامه‌ریزی شده است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *