خبرورزشیگردی| کتککاری با تماشاچیان بهخاطر تشویق عابدزاده؛ هیچکس حق ندارد اسم او را صدا بزند!
منبع : خبرورزشی
۱۶ سال قبل از اتفاقی بسیار تلخ در فوتبال ایران پرده برداشتیم و افشا کردیم که تعدادی از طرفداران پرسپولیس به خاطر تشویقکردن احمدرضا عابدزاده کتک خوردند.
رابطه احمدرضا عابدزاده با مدیران پرسپولیس در زمستان سال ۱۳۸۸ بسیار سرد شد چون بعد از برکناری زلاتکو کرانچار و روی کار آمدن علی دایی، دیگر احمدرضا را نخواستند و مطالباتش را هم ندادند به همین خاطر عقاب آسیا چند مصاحبه بسیار تند علیه آنها در خبرورزشی و سایر رسانهها انجام داد.
در همین راستا ۶ اسفند ۱۳۸۸ گزارشی تلخ پیرامون رفتار بد با هواداران پرسپولیس که حامی احمدرضا عابدزاده بودند، منتشر کردیم که زمان خود فوقالعاده سر و صدا به راه انداخت.
داستان از این قرار بود که هنگام رویارویی پرسپولیس و فجرسپاسی در ورزشگاه حافظیه شیراز، میان بوقچیها و تعدادی از طرفداران درگیری به وجود آمد. این اتفاق در حالی رخ داد که پرسپولیس بازی را برده بود و اساسا به واسطه نتایج خوبی که در آن مقطع با علی دایی میگرفت، قاعدتا نباید اختلافی میان طرفداران باشد ولی داستان از این قرار بود که تعدادی از طرفداران پرسپولیس شروع به تشویق احمدرضا عابدزاده کردند و برخی بوقچیها با دیدن این صحنه وارد عمل شده و ابتدا با داد و فریاد و سپس با درگیری فیزیکی سعی در ساکت کردن حامیان عابدزاده کردند! طرفداران عابدزاده کتک خوردند و بوقچیها با صدای بلند میگفتند دیگر نباید عابدزاده را تشویق کنید!
هنوز یادمان نرفته که در سال ۸۹ نیز یکی از بوقچیهای پرسپولیس با علی دایی درگیر شد و کار به کتککاری با شهریار کشیده شد!
بیشتر بخوانید: آبروریزی در فوتبال ایران؛ کتککاری یک بوقچی با علی دایی!



آخرین وضعیت ستاره پرسپولیس برای دیدار حساس مقابل چادرملو + جزئیات
خبر مهم از دیدار پرسپولیس مقابل چادرملوی اردکان + جزئیات
داور دیدار پرسپولیس و چادرملو مشخص شد
پروژه تیم «ب» پرسپولیس وارد فاز جدید شد
پشتپرده تأخیر در معرفی سرمربی جدید پرسپولیس
آخرین وضعیت ستاره محبوب پرسپولیس برای بازی با چادرملو









